• Головна
  • Де і як купити матрац в Запоріжжі?
Новини компаній
11:00, 9 червня 2023 р.

Де і як купити матрац в Запоріжжі?

Новини компаній

Коли виникає потреба в покупці матраца - повноцінного ортопедичного або навіть тонкого, додаткового на диван - відразу виникає безліч питань. Яку модель вибрати, з яким наповненням, на яку вартість розраховувати. Допоможе нам у них розібратися Олексій – власник популярного у Запоріжжі спеціалізованого інтернет-магазину «Ваш Матрац».

Де і як купити матрац в Запоріжжі?, фото-1

Як вибрати матрац і на що слід звертати увагу?

– Лише мала частина наших клієнтів чітко знає, яку модель вони хочуть, – розповідає Олексій. – Найчастіше люди роблять висновок на основі описів на сайтах чи беруть аналоги тих матраців, які вже купували раніше. Останній фактор часто безглуздий, адже виробники матраців не стоять на місці, щороку випускаючи не лише нові моделі, а й цілі лінійки брендів. Втім, головне визначитися, що вам потрібно і навіщо.

Наприклад, всі матраци можна розділити на дві основні групи - безпружинні та пружинні. Матраци на пружинах, особливо на незалежному пружинному блоці, більш м'які, забезпечують більший рівень комфорту, на них зручно спати в будь-якому положенні. Однак вони чутливі до основи під матраци: ламелі або лаги з широким кроком не завжди забезпечують пружинам опору, що призводить до деформації матраца.

Де і як купити матрац в Запоріжжі?, фото-2

А ось безпружинні моделі не настільки чутливі до основи й можуть цілком нормально розташовуватись і на трубках металевого ліжка. Вони більш зносостійкі до різних впливів – навіть коли діти часто використовують матраци як батут. Проте їхній головний мінус – жорсткість. Такі матраци підійдуть далеко не всім. М'якіші матраци йдуть з використанням в'язкоеластичної піни Меморі, яка підлаштовується під контури тіла та забезпечує додатковий комфорт. Однак вартість таких моделей є досить високою.

Тонкий матрац на диван – чи варто брати?

- Ще один популярний сегмент товарів, на який є попит під час війни, - продовжує Олексій, - це тонкі матраци, які часто покликані реанімувати старий і незручний для сну диван. Буду об'єктивним, ми всі чудово розуміємо, що найчастіше зараз люди не можуть або не хочуть купувати новий зручний диван, тому намагаються обійтися малими жертвами.

Де і як купити матрац в Запоріжжі?, фото-3

Однак потрібно враховувати, що навіть у найдешевшому топпері, як називають тонкі матраци, шар ППУ більше, ніж практично у будь-якому навіть новому дивані з пружинним блоком. Тому такий варіант справді здатний зробити спальне місце зручнішим. А топпери товщиною в 6 або 8 см, які користуються найбільшою популярністю, можуть не тільки приховати всі вади старого дивана, але їх також можна використовувати навіть як самостійний матрац для сну і на підлозі.

Найважливіший момент, про який потрібно пам'ятати, при виборі матраца не варто покладатися лише на інформацію в інтернеті чи поради фахівців. Якщо є можливість, краще відвідати наш салон і самостійно випробувати різні моделі, щоб зрозуміти, наскільки матрац буде комфортним саме для вас. Також у нас можна купити матрац у Запоріжжі з безплатним доставленням на вашу адресу, що безперечно є приємним бонусом для наших клієнтів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин «Ваш Матрац» #купити матрац у Запоріжжі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...