• Головна
  • В Запоріжжі чоловіка у військовій формі не пустили до розважального комплексу – як прокоментували скандал в закладі
19:50, 1 червня 2023 р.

В Запоріжжі чоловіка у військовій формі не пустили до розважального комплексу – як прокоментували скандал в закладі

В Запоріжжі чоловіка у військовій формі не пустили до розважального комплексу – як прокоментували скандал в закладі

Сьогодні в соцмережах з’явилось відео, на якому адміністраторка пляжно-розважального комплексу Pool&Beach не пустила чоловіка на територію закладу через те, що він був і військовій формі.

Військовослужбовеь хотів випити каву на причалі у свій день народження, але його не пустили.

- Ви прийшли до нас по воєнній формі. В нас відпочиває 140 дітей в комплексі, це може трохи відволікати, спугнути те, що в нас по воєнній формі. Не дітей, а їх дорослих батьків, - сказала адміністраторка.

Дівчина додала, що йому до кафе треба йти через всю територію комплексу повз людей, які перелякаються чоловіка у військовій формі.

Військовослужбовець нагадав адміністраторці, що в країні війна. Далі дівчина сказала, що пляж взагалі приватний, але, хто його власник, відповідати відмовилась.

Після розголосу в соцмережах і обурення людей тим, що військовослужбовця не пустили до закладу в пляжно-розважальному комплексі Pool&Beach прокоментували інцидент:

- На територію комплексу Pool&Beach МОЖНА гостям у військовій формі! Ми розуміємо, що адміністратор висловила інформацію некоректно, роботу з адміністратором проведено! Дитяче свято завершилося, просимо вибачення за некоректне висловлювання та запрошуємо на відпочинок!написали на сторінках закладу в соцмережах.

Нагадаємо, пляжно-розважальний комплекс Pool&Beach відкрили в Запоріжжі в 2020 році. Земельна ділянка, на якій розташовано комплекс знаходиться в оренді у ТОВ «Фін-Інвест». Фірма на 40% належить бізнесмену та колишньому депутату Запорізької обласної ради Артуру Гатунку.

Відео: Оперативний ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пляж #Запоріжжя #військова форма #Pool&Beach
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...