• Головна
  • У Запоріжжі поліція спіймала двох викрадачів авто
11:59, 30 травня 2023 р.

У Запоріжжі поліція спіймала двох викрадачів авто

У Запоріжжі поліція спіймала двох викрадачів авто

Минулого тижня у Заводському і Комунарському районах співробітники поліції спіймали раніше судимих автоугонщиків. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію

25 травня до поліції звернувся мешканець Червонодніпровки. З подвір’я чоловіка зник автомобіль ВАЗ-2106. 46-річний потерпілий розповів, що кілька днів тому надав у користування переселенцю свій дачний будинок. Викрадення авто співпало зі зникненням квартиранта з речами заявника.

Наступного дня поліцейські виявили місцезнаходження викраденого авто і квартиранта. Виявилося, що 25-річний чоловік кілька тижнів тому звільнився з місць позбавлення волі. Зловмисник поцупив у запоріжця каблучку, гроші, документи, мобільний телефон, викрав авто і поїхав до Запоріжжя. Поліцейські оголосили затриманому підозри у крадіжці і незаконному заволодінню авто.

26 травня до поліції звернувся 60-річний мешканець Комунарського району. Чоловік загубив ключі від свого авто “Renault Duster”, а згодом машина зникла з двору багатоповерхівки, де була припаркована. 

Наступного дня поліція розшукала машину і викрадача. Ним виявився 41-річний мешканець Запоріжжя, який скористався знайденими ключами для заволодіння чужим авто. Раніше судимому чоловіку оголосили підозру у викраденні авто. 

Раніше 061 повідомляв, що суд видав дозвіл на затримання секретарки сільради у Запорізькій області, яка пішла на співпрацю з російськими загарбниками.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#угон #поліція #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...