• Головна
  • Як втілювати свої мрії та де брати на це гроші
Новини компаній
11:00, 26 травня 2023 р.

Як втілювати свої мрії та де брати на це гроші

Новини компаній

Дуже прикро, що негативні обставини вносять відповідні зміни у наше життя. Спочатку COVID, зараз війна – все це призводить до відтермінування втілення бажань, планів і мрій.

Спостерігається тенденція, що люди відкладають свої плани на потім. Це дуже прикро. Проте є мотивуючі приклади людей, які втілюють свої мрії уже сьогодні. Наприклад, Білоус Павліна Володимирівна з міста Запоріжжя. І її історія незвичайна, їй допомогли втілити свою заповітну мрію. Хто?

Це ІМІДЖ КЛУБ ТМ  Компанія, що уже понад 10 років працює на ринку України та займається дистанційною реалізацією високоякісної продукції для здоров’я, краси та дому.

Окрім продажу продукції, ІМІДЖ КЛУБ тм регулярно проводить маркетингові акції, участь в яких дає змогу отримати величезні гроші. За час свого існування Компанія ощасливила велику кількістьлюдей, усіх щасливих отримувачів коштів можна побачити на сайті Переможці | ІміджКлуб. Якщо вас зацікавили акції Компанії та виникли питання, ви можете отримати відповіді на них, зателефонувавши у контакт-центр або зайшовши на сайт.

Як втілювати свої мрії та де брати на це гроші, фото-1

А ми повернемось до Білоус Павліни Володимирівни.  Саме пані Павліна стала Головною переможницею маркетингової акції від ІМІДЖ КЛУБ ТМ 31.03.2023. Вона мала мрію – відкрити свої курси з графічного дизайну для діток – і давно йшла до своєї мети. Але, на жаль, несприятливі умови та відсутність коштів перешкоджали.

А рік тому пані Павліна стала клієнтом ІМІДЖ КЛУБ тм , зареєструвалась на участь в акції та стала претендентом на отримання грошей. Вона систематично замовляла продукцію Компанії для себе та своєї сім’ї. Це були товари повсякденного вжитку, тому участь у акції була для неї, як звичайні покупки в магазині, – жодних зайвих витрат.

І ось 31 березня їй зателефонували і повідомили, що вона отримає величезні гроші. Саме цей дзвінок повернув героїні нашої статті надію досягнути своєї мети. Під час інтерв’ю з пані Павліною вона сказала одну річ:

«Завжди будуть перешкоди, але є ті, хто протягне «руку» допомоги і підштовхне до твоєї мрії. Для  мене цією «рукою» став ІМІДЖ КЛУБ ТМ . Я дуже рада, що знайшла цю Компанію. Завдяки їй безліч дітей у місті зможуть займатись графічним дизайном. Це дасть змогу виховати покоління успішних дизайнерів і допоможе дітям хоча б трішки відволіктись від війни.»

Приймайте участь та перемагайте! Адже кожен вартий того, щоб його мрія здійснилась!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#запоріжжя #імідж клуб #акція #павліна білоус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...