Новини компаній
17:00, 23 травня 2023 р.

5 цікавих ідей для візиток

Новини компаній

Як відомо, візитки — один з найважливіших елементів для презентації компанії. При цьому важливо не лише надати потенційному клієнту важливу контактну інформацію, а й запам'ятатись у хорошому значенні цього слова.

Черпати натхнення для креативного дизайну візиток можна з різних джерел, одне з них — дивитись на чужі цікаві ідеї та зіставляти, як їх можна використовувати для вашої сфери бізнесу.

Ми підготували 5 найцікавіших на наш погляд видів візиток, які можуть надихнути вас на створення вже свого цікавого дизайну.

Мінімалістичний

Це найуніверсальніший варіант, і водночас при правильному підході та якісному опрацюванні він може бути цікавим та ефективним.

Мінімальний не одно нудний. Використовуючи різні колірні комбінації та шрифти, мінімалізм можна піднести вишукано та елегантно. Мінімалізм — це класика та універсальність, тому підходить для різних напрямків бізнесу, що є ще однією перевагою для цього стилю.

3D

Якщо все ж таки мінімалізм вам чимось не подобається і хочеться чогось незвичайного - рекомендуємо звернути увагу на 3D. Подібні ефекти чудово привертають увагу до дизайну, а отже, і до вашого бренду. Це досить нове і свіже, тому відразу сформує у ваших потенційних клієнтів гарну думку про вашу компанію.

Кольоровий

Сучасний вид дизайну на дизайнерському картоні, який показує, що ви йдете в ногу з часом, стежите за новинками, а значить і використовуєте нові методи та інновації в роботі, що звичайно говорить про якість продукції.

В поліграфії Дніпрограф ви можете замовити розробку дизайна та друк візиток у Дніпрі та Запоріжжі.

Елегантний

Для певної сфери бізнесу краще вибирати не футуристично-сучасні, а традиційні дизайни. Елегантний дизайн чудово підходить для винних магазинів, ювелірних будинків, бутіків одягу та прикрас. Глибокі та натуральні відтінки ідеально підкреслять благородний дизайн візитної картки.

Фотоцентричний

Це досить незвичне рішення, тому швидко запам'ятовується. А це саме те, що потрібно від якісної візитівки – привернути увагу та запам'ятатися.

Об'єктом фотографії може бути ваш продукт, модель або ви особисто, але важливо, щоб фото було ексклюзивним або хоча б рідкісним.

При створенні дизайну рекомендуємо аналізувати вибір конкурентів та варіанти представлені в інтернеті. Різноманітність дизайнів справді велика, тому ви точно зможете надихнутися та сформувати для себе що саме хочете, а у друкарні Дніпрограф замовити якісний друк обраних візиток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...