• Головна
  • Відомі ювелірні будинки та їх творчі ідеї
Новини компаній
17:00, 22 травня 2023 р.

Відомі ювелірні будинки та їх творчі ідеї

Новини компаній

Експерти досі сперечаються, як правильно називати те, чим займаються творці витончених прикрас, що привертають увагу — ювелірним ремеслом чи мистецтвом? Дивлячись на твори кращих майстрів розумієш, що перед тобою справжні шедеври, в яких втілені ідеї авторів та їхнє розуміння художньої виразності за допомогою блиску дорогоцінного каміння та шляхетних металів у поєднанні з бездоганністю форм. Тож ювелір — однозначно професія творча. Але й без знань у галузі прикладних наук, відстеження старовинних технологій та розробки інноваційних методів виготовлення унікальних виробів ніяк не обійтися. Адже будь-яку навіть найяскравішу ідею треба зуміти довести до логічного завершення — тобто перетворити навіяний натхненням ескіз на реально існуючу субстанцію, якою можна не лише милуватися, а й носити. Давайте дізнаємося, які творчі ідеї стали основою успіху відомих світових ювелірних будинків.

Рубін як джерело натхнення

Італійський бренд Roberto Coin – один із визнаних світових лідерів ювелірного ринку. На планеті відчинені двері більш ніж 1200 бутіків, де можна придбати витвори ювелірного будинку. Випущені колекції отримували безліч найпрестижніших нагород і викликали фурор у поціновувачів оригінальних та неординарних прикрас. Стиль бренду – це вічний експеримент та поєднання, здавалося б, несумісних рішень та образів.

Відомі ювелірні будинки та їх творчі ідеї, фото-1

Засновник ювелірного будинку Роберто Коїн вигадав дуже цікаве рішення, яке стало справжньою "фішкою" та своєрідним автографом майстра. Внутрішній бік коштовностей прикрашений рубіном — таємничим та містичним каменем. Маестро свято вірить, що його дотик до шкіри, наче амулет, гарантує успіх у всіх починаннях і щасливе особисте життя. Так що купити твори майстра варто не тільки з естетичної точки зору, а ще й для успіху у справах та на любовному фронті.

Коли титанічні зусилля не пройшли даремно

Бренд Giovanni Ferraris також з Італії, але світового успіху він зміг досягти завдяки інноваційним технологіям та застосуванню математичного підходу при створенні прикрас. Це той випадок, коли творчість і прикладна наука йдуть, як то кажуть, пліч-о-пліч.

Відомі ювелірні будинки та їх творчі ідеї, фото-2

Giovanni Ferraris – це неперевершена робота з титаном. Ідея звести цей кольоровий метал на світовий ювелірний подіум виявилася дуже вдалою. При цьому ювелірів не зупинив той факт, що обробляти титан неймовірно складно через його високу міцність. Докладені зусилля були того варті: всілякі невагомі метелики, дивовижні квіти та пелюстки просто приголомшили ювелірну індустрію. Ще одна особливість прикрас бренду – точний розрахунок оптимальної форми та комфортної ваги коштовностей. Це дозволило створити знамениті коктейльні кільця – неймовірно великі та об'ємні. Однак вони дуже зручні в носінні і відразу привертають увагу оточуючих.

Якщо виходити заміж - то тільки з кільцем від Recarlo

Бренд спеціалізується на обручках та каблучках для заручин, та заслужено вважається чи не еталоном у цьому сегменті. Ідея полягала в тому, щоб у такий урочистий день жінка відчувала себе найщасливішою людиною у світі. Для цього довелося гармонійно поєднати воєдино всі найкращі здобутки італійської ювелірної школи. Вийшов якийсь симбіоз всього того, за що ми любимо цю країну. Кільця бренду - це:

  • Продумані до дрібниць та дивовижно вишукані лінії.
  • Витончені та неймовірно сексуальні вигини.
  • Використання тільки якісних діамантів в один і більше каратів.
  • Майстерне поєднання дорогоцінних каменів, золота та платини.

Виходити заміж із таким кільцем — одне задоволення. Адже Італія – це країна радості та кохання! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...