• Головна
  • Анатолій Куртєв: «З початку війни всі мої заступники, директори департаментів та голови управлінь, всі до одного залишились на місці»
Політичні новини
13:00, 16 травня 2023 р.

Анатолій Куртєв: «З початку війни всі мої заступники, директори департаментів та голови управлінь, всі до одного залишились на місці»

Політичні новини

Запоріжжя – прифронтове місто, яке постійно потерпає від обстрілів. В.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв дав інтерв’ю виданню «Фокус», в якому розповів, які виклики військового часу доводиться приймати керівнику міста та з якими проблемами боротись.  

Головне, що сказав очільник міста — яка ситуація з відновленням будинків, зруйнованих російськими ракетами (авт., – а таких частково зруйнованих багатоповерхівок у Запоріжжі вже 11 з початку війни). І що для цього місцева влада робить вже зараз. 

Анатолій Куртєв: «З початку війни всі мої заступники, директори департаментів та голови управлінь, всі до одного залишились на місці» , фото-1

Зокрема з інтерв’ю стало відомо, що для відновлення цих будинків міська влада розробила і затвердила програму відбудови житлового фонду Запоріжжя (йдеться про реконструкцію, реставрацію, капітальний ремонт або ж нове будівництво).

Частина проектів по відновленню будинків вже розроблена, кошти на це були виділені з міського бюджету. А на позачерговій сесії міськради з бюджету Запоріжжя вже виділили кошти на початок ремонту у чотирьох багатоповерхівках (Кияшко, 22, Сталеварів, 16, Зестафонська, 10, пр. Соборний, 151). Також влада працює над залученням для фінансування міжнародних партнерів і соціально-відповідального бізнесу. І вже наприкінці червня планується розпочати роботи на першому з цих будинків – по вул. Кияшка, 22.

В інтерв’ю є і особисті моменти: наприклад, де він був 24 лютого 2022 року. Цікава також його думка про те, скільки часу після перемоги нашому місту доведеться оговтуватися від війни та чи буде Куртєв балотуватися на посаду мера Запоріжжя.

З повною версією інтерв’ю можна ознайомитися ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорізька міськрада #Анатолій Куртєв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...