• Головна
  • П'ять критеріїв вибору корму для кошенят: рекомендації
Новини компаній
13:30, 15 травня 2023 р.

П'ять критеріїв вибору корму для кошенят: рекомендації

Новини компаній

Період інтенсивного зростання та розвитку кошеня пов'язаний з підвищеною потребою в поживних речовинах та енергії. Тому йому необхідне особливе харчування. Даючи малечі правильно збалансовану та поживну їжу, можна допомогти йому впевнено розпочати доросле життя. Щоб вибрати відповідний корм, зовсім не обов'язково бігти до найближчого зоомагазину. Це можна зробити, не виходячи з дому, та замовивши якісний корм для кошенят в інтернет-магазині «Зооаптека Рудий Кіт».

Правильний вибір корму для потреб кошеня

Котики віком до 1 року грайливі та рухливі, тому їх харчування має забезпечувати відповідний рівень енергії. Купити корм для кошенят можна як у сухому вигляді, так і в м'яких порційних пакетиках. Вибір повинен керуватися не лише смаковими уподобаннями тварини, а й іншими критеріями:

  1. Вибирайте корм, спеціально призначений для кошенят віком до 12 місяців.

  2. Якісний сухий корм для кошенят містить додаткові вітаміни та мінерали, що впливають на здоров'я.

  3. Під час вибору шукайте натуральні інгредієнти з обмеженою кількістю штучних ароматизаторів або консервантів.

  4. Якщо вирішили комбінувати сухий і вологий корм, переконайтеся, що ви відрегулювали рекомендовані розміри порцій, щоб не перегодувати вихованця.

  5. Як тільки тваринка досягне повноліття у віці близько 12 місяців, рекомендується продовжувати годувати його кормом преміум-класу.

З якого віку почати годувати кошеня сухим кормом?

Годувати сухим кормом можна кошенят від 12 місяців. При цьому перекладати новий раціон потрібно поступово. Замінювати дитячу їжу дорослою краще поступово протягом 1-2 тижнів. Так навантаження на травлення буде мінімальним. При виборі обов'язково орієнтуйтеся на індивідуальні особливості залежно від віку:

  • до трьох місяців годувати тварину потрібно 4 десь у день;

  • до віку 6-4 місяців харчування може бути 3-разове;

  • коли кошеняті виповниться рік, його можна годувати 2 рази на добу.

Збалансований, натуральний, дієтичний котячий корм від найкращих виробників – це гарантія доглянутого зовнішнього вигляду, повноцінної життєдіяльності та здоров'я внутрішніх органів кошенят. Купити котячий корм у «Зооаптеці Рудий Кіт» можна від класу економ до суперпреміум. До складу кормів економ класу входить м'ясо або продукти його переробки від 4% до 10%, тваринні жири, соєве борошно. Корми преміум класу містять не лише м'ясо, а й сухий білок. Найкращими вважаються холістики. Вони не містять штучних добавок та інгредієнтів, здатних викликати алергію у тварини. Натомість вони містять великий відсоток м'ясних продуктів, вітаміни, овочі, злаки. Щоб купити корм для кошенят в Києві, оформіть заявку на сайті або по телефону, в робочий час. Вибираючи продукцію в зооаптеці, ви можете бути впевнені, що корм оригінальний та свіжий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...