• Головна
  • Які товари можна відправити міжнародною службою доставки? Як багато часу це займе?
Новини компаній
12:12, 9 травня 2023 р.

Які товари можна відправити міжнародною службою доставки? Як багато часу це займе?

Новини компаній
Які товари можна відправити міжнародною службою доставки? Як багато часу це займе?, фото-1


Останнім часом актуальність відправлень з України за кордон та в зворотному напрямку дуже сильно зросла. Така ситуація призводить до того, що найкращі логістичні компанії починають шукати альтернативні методи вирішення проблеми задля надання максимально якісних послуг. Сервіс становиться більш досконалим, варіантів відправлення стає більше і клієнти мають змогу відправляти найрізноманітніші товари на різні відстані, не переймаючись через їх збереження та безпечність транспортування.

Зокрема компанія Nova Global -  міжнародна служба доставки пропонує клієнтам скористатися власними послугами та передати потрібні особисті речі, техніку, тощо в країни ЄС і не тільки. Завдяки старанням фахівців Кожен бажаючий може відправити швидко та безпроблемно:

  •          Особисті речі, в тому числі взуття та одяг.
  •          Іграшки та книжки.
  •          Документи.
  •          Гігієнічні засоби, тощо.

Головним застереженням при відправці стане неможливість надсилати продукти харчування, дорогоцінну техніку, антикварні цінності, медикаменти та лікувальні препарати. Також не вийде відправити товари тваринного походження, алкогольні та наркотичні засоби, товари, які можуть бути віднесени до військових або таких, які можуть мати подвійне призначення. Загалом, для того, щоб в процесі формування відправлення у Вас не виникло проблем, фахівець у відділені зорієнтує Вас та розповість, чи можуть бути відправлені всі речі, які Ви запланували.

Які товари можна відправити міжнародною службою доставки? Як багато часу це займе?, фото-2

Терміни, тарифи, інші умови міжнародної доставки

Як і у випадку з класичною доставкою, міжнародний сервіс передбачає різні тарифи та ціни на відправлення. Залежатимуть вони від багатьох аспектів:

  •          Вартості товарів, які Ви планирует відправляти.
  •          Відстані, яка розділяє відправника та отримувача.
  •          Країни-отримувача.
  •          Додаткових побажань.

Узагальнено можна сказати, що при необхідності відправлення габаритних товарів з досить великою оціночною вартістю, ціна відправлення не буде бюджетною. З іншого боку, компанія Nova Global робить все можливе, щоб клієнти могли користуватися максимально якісними послугами та бути впевнені в швидкому перевезенні їх речей за помірною вартістю. При відправленні посилок «з дому» термін доставки складе 3+ днів. Більш точніше стосовно терміну та вартості Ви зможете дізнатися ід час оформлення на сайті компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міжнародна доставка посилок #Нова Глобал #Nova Global
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...