• Головна
  • Мешканців Запорізької області закликали передавати інформацію про пересування ворожих сил
18:12, 6 травня 2023 р.

Мешканців Запорізької області закликали передавати інформацію про пересування ворожих сил

Мешканців Запорізької області закликали передавати інформацію про пересування ворожих сил

Голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров закликав громадян передавати у чат-бот “єВорог” дані про ворожу техніку у низці тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомляє 061 з посиланням на допис Михайла Федорова. 

Федоров попрохав надсилати інформацію про окупантів у Василівці, Токмаку, Кам’янці-Дніпровській, Дніпрорудному, Енергодарі, Пологах, Великій Білозерці, Тимошівці, Орлянському, Пришибі, Молочанську, Михайлівці, Тарасівці, Кам’янці (Більмаку), Смирновому і Розівці.

Громадян закликають повідомляти про побачені танки, БТРи, бензовози, ракетні комплекси “С-300”, “Іскандери”, а також переміщення колон техніки та скупчення особового складу.

“Військовим дуже потрібна ваша допомога в Запорізькій області — надсилайте заявки про техніку росіян у єВорог @evorog_bot”, - написав Михайло Федоров.

Міністр просить за можливості робити фото і відео ворожої техніки, якщо це можна зробити непомітно для російських військових. Після насилання данних  у “єВорог” необхідно видалити усе листування з чат-ботом та всю передану інформацію.

Раніше 061 повідомляв, що загарбники здійснюють “тимчасове переміщення” мешканців 18 окупованих населених пунктів Запорізької області.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чат-бот #війна #Запорізька область #техніка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...