• Головна
  • Ворог вдарив по Запоріжжю з ОТРК "Іскандер", є руйнування
12:52, 6 травня 2023 р.

Ворог вдарив по Запоріжжю з ОТРК "Іскандер", є руйнування

Як вже повідомлялось раніше, за добу агресор завдав 104 удари по населених пунктах Запорізького, Василівського та Пологівського районів Запорізької області. Ввечері мешканці деяких районів міста чули вибух. Як виявилось, ворожа армія вдарила по Запоріжжю з ОТРК "Іскандер".

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

"Вчора російські загарбники здійснили ракетний обстріл одного з районів Запоріжжя. Внаслідок збройної атаки пошкоджено цивільну та житлову інфраструктури міста", - заявили в поліції. 

Після вчорашніх обстрілів до лікарні доставлено трьох поранених громадян – мешканців Запоріжжя та села Єгорівка. Постраждалим надано медичну допомогу та рекомендації щодо подальшого лікування.

В поліції говорять, що зареєстрували 18 повідомлень про руйнування. Постраждали міста та села регіону – Запоріжжя, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Єгорівка, Затишшя, Новоандріївка, Новоданилівка, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Білогір'я, Малинівка, Щербаки, Темирівка, Новопавлівка, Полтавка, Темирівка, Червона Криниця, Степногірськ, Плавні, Степове, Кам'янське.

Під вогонь окупантів вкотре потрапили жителі Степногірська. Ворог гатив із артилерії по приватних будинках і багатоповерхівках. Поліцейські зафіксували наслідки влучань.

У квартирах вибиті вікна, посічені балкони. В будинках приватного сектору пробиті наскрізь стіни, пошкоджено майно.

Також напруженою залишається ситуація на пологівському та висилівському напрямках. 

Правоохоронці задокументували наслідки російської агресії та зібрали докази воєнних злочинів.

Слідчими поліції та УСБУ відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Обстріл #будинки #руйнування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...