• Головна
  • У Мелітополі сім’я колаборантів, на яку був вчинений замах, втекла з окупованого міста
17:37, 28 квітня 2023 р.

У Мелітополі сім’я колаборантів, на яку був вчинений замах, втекла з окупованого міста

У Мелітополі сім’я колаборантів,  на яку був вчинений замах, втекла з окупованого міста

У Мелітополі після замаху на правоохоронців,  російські ставленики впроваджують нові заходи безпеки, а колаборанти бажають втекти за межі міста.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федорів в єдиному телемарафоні, передає 061.

Вчора стало відомо, про ліквідацію колаборанта-поліцейського Олександра Міщенка, що був призначений окупантами на посаду заступника начальника місцевого УВС.

«Він примусом або грошима купив величезну кількість особового складу поліцейських з тимчасово окупованого Мелітопольського району», - зазначив міський голова.

За його словами пізніше того ж дня о 19.30 пролунав вибух біля одного з будинків на вулиці Гризодубовій, де мешкала родина колаборантів Доломан. Наталя Доломан керувала комунальними аптеками в місті і підозрюється у викраденні бюджетних коштів і перші тижні окупації. Її чоловік намагається балотуватися до місцевої ради від «Єдиної Росії»

«У нас є інформація, що вони вчора втекли з Мелітополя, хоча насправді і не постраждали під час вибуху. Вони зрозуміли, що жодна їх колабораційна дія не залишиться без уваги спротиву на тимчасово окупованих територіях Мелітопольщини. В самому місті після вчорашнього знищення поліцейського-зрадника відбулася паніка.Тепер окупанти наказали усім співробітникам приїжджати на роботу на 4.30 ранку, тобто до завершення комендантського часу. Вони вважають, що так ніби буде складніше до них дістатися спротиву. Земля під ногами горить. Вони хочуть втекти, проте їм це надають робити. Багато з них вже виходять на зв’язок з нашими спецслужбами та силовими структурами», - зазначив Іван Федоров.

Голова Мелітополя також повідомив, що ворог робить жорсткішими умови щодо паспортизації громадян.

«Рівень тих людей, що погоджуються брати російський паспорт все ще наднизький. Уявіть свої навіть в своїй пропаганді гауляйтер Балицький зазначив, що менше ніж 30% від того населення, що залишилося, отримали паспорт РФ. Якщо він в пропаганді це говорить, то можна сміливо поділити ці слова на три і це будуть ті 10% про які ми постійно говоримо.Сьогодні вони намагаються зробити жорсткіші умови, а ті, хто не візьмуть російський паспорт до 1 липня, будуть депортовані та визнані іноземцями на тимчасово окупованих територіях. Єдиний вихід зараз, щоб не отримувати ворожий паспорт – виїжджати з окупації. Ми вдячні нашим партнерам, що компенсують вартість виїзду з окупації», - зазначив Федоров наостанок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колаборант, який зранку підірвався в Мелітополі, помер в лікарні.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колаборант #зрадники #паспортизація #Мелітополь #замах #паніка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...