• Головна
  • У Запоріжжі через бойові дії без світла все ще залишаються 24 тисячі абонентів
11:22, 26 квітня 2023 р.

У Запоріжжі через бойові дії без світла все ще залишаються 24 тисячі абонентів

У Запоріжжі через бойові дії без світла все ще залишаються 24 тисячі абонентів

Протягом минулої доби та цієї ночі ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 1 858 споживачів.

Про це повідомили в обленерго, передає 061.

Фахівці Оріхівського районного відділення заживили 817 абонентів, знеструмлених раніше через ворожі обстріли. По Степногірській дільниці енергетики усунули наслідки чергових обстрілів окупаційних військ рфта повернули світло 1 019 родинам.

По місту Запоріжжя відновлено енергопостачання 20 домогосподарств, що знеструмлювалися через технологічне порушення в електромережах обласного центру.

На жаль, цієї ночі через бойові дії на Оріхівщині виникли нові пошкодження електромереж, внаслідок чого було порушено енергопостачання ще 99 споживачів. Проведення аварійно-відновлювальних робіт залежить від безпекової ситуації.

Також на території Запорізького районного відділення електромереж через технологічне порушення на ранок знеструмлені 380 споживачів.

Вільнянський міжрайонний РЕМ – без відключень. По Гуляйпільському районному відділенню активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

Загалом станом на 26 квітня без енергопостачання залишаються 24 787 споживачів у 70 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території):

  • Гуляйпільські електромережі – 12 269 абонентів;
  • Оріхівські електромережі – 10 488 абонентів;
  • Степногірська дільниця – 1 648 абонентів;
  • Запорізький РЕМ — 380 абонентів;
  • Запорізькі міські електромережі – 2 абоненти.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що мешканців Запоріжжя та Запорізького району попереджають про планові підривні роботи.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#населення #люди #безпека #світло #знеструмлення #енергомережі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...