• Головна
  • Як придбати ліки онлайн в Україні?
Новини компаній
09:00, 26 квітня 2023 р.

Як придбати ліки онлайн в Україні?

Новини компаній

Liki24.com - як придбати ліки онлайн в Україні?

Багато в чому “завдяки” коронавірусу, онлайн-шопінг став невід'ємною частиною нашого життя. І це не дивно, адже вибрати та купити товари в кілька кліків на смартфоні набагато простіше, ніж ходити магазинами у пошуку їх. Лікарські засоби – не виняток. Відсоток людей, які віддають перевагу покупкам ліків онлайн зростає з кожним роком.

Тому ми вирішили розібратися, де найзручніше купувати ліки онлайн , у чому плюси та мінуси таких покупок. 

Переваги бронювання та купівлі лікарських препаратів через інтернет

Купівля ліків онлайн – це не тільки про комфорт та економія часу. У багатьох випадках вона виявляється життєвою необхідністю, здатна виручити в найекстреніших і найскладніших ситуаціях. 

 Основні плюси купівлі ліків онлайн:

  • Ви можете вибрати та купити всі необхідні вам препарати у відповідному дозуванні. Погодьтеся, що асортимент офлайн-аптек часто бажає кращого. Щоб знайти всі призначені лікарем препарати, іноді доводиться обійти кілька аптек.

  • Додаткові знижки. Дуже часто при онлайн-купівлі ліків, ціна на них виявляється суттєво нижчою. Також ви можете порівнювати ціни на препарати в різних аптеках та вибирати найоптимальніші.

  • Для отримання необхідних ліків не потрібно виходити з дому. Це особливо актуально для людей, які хворіють, які через погане самопочуття або особливості свого організму не можуть самостійно відвідати аптеку.

  • Можливість доставки ліків додому, до офісу або лікарняного відділення. Навіть лежачі пацієнти, наприклад після оперативних втручань, можуть за лічені години отримати необхідні ліки прямо в свою палату завдяки кур'єрській адресній експрес-доставці.

  • При покупці ліків онлайн немає ризику підхопити вірусні інфекції, які передаються повітряно-крапельним шляхом, наприклад коронавірус, грип, ГРВІ.

  • Купуючи препарати в інтернеті, ви самі можете обрати найбільш зручний для себе метод їх отримання, наприклад кур'єрську доставку або відправку товарів на поштове відділення Нової Пошти або УкрПошти, а також самовивіз зі зручної аптеки .

Завдяки аптечним агрегаторам та онлайн-аптекам ліки стали доступнішими для всіх людей в Україні, незалежно від їхнього місця проживання. Через обмежений асортимент товарів в аптеках маленьких населених пунктів людям часто доводилося їздити в інші міста у пошуках необхідних ліків. Нині ж у цьому немає потреби. Будь-який препарат, якщо він зареєстрований в Україні, можна забронювати онлайн та оформити його доставку на поштове відділення будь-якого населеного пункту. 

Де можна швидко та безпечно купити ліки онлайн в Україні?

Вибрати та замовити ліки онлайн можна в інтернет-аптеках. Більшість відомих аптечних мереж практикують продаж препаратів онлайн через свої сайти. Щоправда, у такому разі ви будете обмежені асортиментом ліків однієї конкретної аптеки.

Дуже зручно купувати ліки в аптеках за допомогою сайту сервісу Liki24.com. Прямо онлайн ви зможете порівняти ціни на препарати в різних аптеках України та вибрати найвигідніші пропозиції! Асортимент препаратів на Liki24 не обмежується однією чи кількома аптеками. Там представлені ліки із 5000+ аптек України. 

Також, при покупці препаратів через сайт Liki24.com ви зможете отримати додаткову знижку та заощадити свої кошти. Доставка можлива декількома способами:

  • Самовивіз з найближчої аптеки. Це особливо зручно, якщо необхідний препарат опинився в аптеці поблизу вас. У такому разі ви зможете забронювати його онлайн та самостійно забрати, заощадивши гроші на доставці та отримавши додаткову знижку від сервісу Liki24.com.

  • Адресна кур'єрська доставка. Залежно від того, наскільки терміново вам потрібні лікарські препарати, можна обрати термінову або стандартну доставку кур'єром.

  • Надсилання замовлення на поштове відділення Нової Пошти або УкрПошти. Цей метод підходить тим, кому препарати не потрібні терміново і вони можуть зачекати 1-2 дні.

Чи можна купувати онлайн рецептурні препарати?

Зовсім недавно в Україні повноцінно заробили електронні рецепти на лікарські препарати. Спочатку вони викликали у багатьох шок і подив – люди не розуміли, як ними користуватися. 

Насправді, в електронних рецептах немає нічого складного та страшного. Їх може виписати вам сімейний лікар навіть дистанційно, онлайн.

На сайті сервісу аптечної доставки Liki24.com можна легко купити навіть рецептурні ліки. Для цього при оформленні замовлення вам потрібно буде ввести номер електронного рецепту.

Чи варто боятися покупок ліків онлайн?

Страх купити підроблені, фальсифіковані ліки – головна причина, через яку багато хто досі уникає покупок препаратів в інтернеті.

Справді, ринок підроблених препаратів в Україні, як і у всьому світі, процвітає. І з появою інтернету продаж таких фальсифікатів став набагато простішим для шахраїв.

Ми зібрали для вас прості правила та рекомендації, дотримуючись яких ви зможете убезпечити себе від шахраїв і завжди бути впевненими в якості ліків, що купуються:

  • Не спокушайтеся яскравою привабливою рекламою в інтернеті. Так, якщо ви перейшли за рекламним посиланням і потрапили на сайт-односторінок, присвячений одному конкретному препарату – можете бути впевнені, що вам намагаються продати щось неякісне та з недоведеною ефективністю. За гучними обіцянками на кшталт “позбавимо вас всіх хвороб”, “лікуємо діабет за сім днів”, “допоможе схуднути без дієт” ховаються шахраї та аферисти. 

  • Завжди купуйте лікарські засоби тільки на перевірених та офіційних сайтах. Так, сервіс Liki24.com співпрацює тільки з ліцензованими аптеками, на ньому представлені лише офіційні, сертифіковані препарати з асортименту цих аптек.

  • При отриманні замовлення уважно перевіряйте термін придатності препаратів, їх відповідність вашому замовленню (дозування, кількість тощо).

  • Ніколи не купуйте ліки через соціальні мережі. Пропозиції щодо їх продажу можуть здаватися дуже привабливими та вигідними. Хтось продає нібито “ліки прямо зі складу”, хтось пропонує привезти препарати з іншої країни і т. д. Але в 99% випадків ці оголошення створюються злочинцями, які хочуть заробити на підроблених ліках. 

Запам'ятайте: ви можете бути на 100% впевненими в якості ліків лише за умови покупки їх у офіційних ліцензійних продавців. Не намагайтеся заощадити на своєму здоров'ї, адже так ви можете не тільки отримати "пустушку", неефективний препарат, але і отруїтися підробленими ліками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Liki24 #аптека #ліки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...