• Головна
  • В Енергодарі окупанти збільшили кількість патрулів та стежать за тими, хто не має роспаспорту
20:20, 22 квітня 2023 р.

В Енергодарі окупанти збільшили кількість патрулів та стежать за тими, хто не має роспаспорту

окупаційна армія посилює контррозвідувальний режим на тимчасово захоплених територіях. 

За даними Генштабу, в Енергодарі збільшено кількість патрулів, на блокпостах почали більш прискіпливо перевіряти особисті документи та оглядати транспортні засоби.

Зазначається, що окупанти обмежили відвідування лісових зон. Громадян України, яких помічено в цих локаціях, працівники фсб рф беруть на контроль, перевіряють їх персональні дані. 

Водночас, представники російських спецслужб у місті організували приховане спостереження за громадянами України, які відмовились від отримання російського паспорта.

"Беруть до уваги, зокрема, джерела фінансових доходів таких громадян. Представників фсб рф цікавить, яким чином відбувається перерахунок коштів з території підконтрольної Уряду України до тимчасово захоплених територій області та яким чином ці кошти конвертуються у готівку", - йдеться у дописі Генштабу. 

Щодо роботи найбільшої в Європі атомної станції, яка вже понад рік захоплена росіянами, то через критичну нестачу кваліфікованих працівників, які готові працювати на окупантів, ворог посилив психологічний та фізичний тиск на українських працівників ЗАЕС.

Використовуючи залякування, погрози, шантаж та тортури ворог продовжує примушувати останніх до отримання російського громадянства та підписання трудових договорів з російською державною корпорацією “росатом”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АЕС #Енергодар #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...