• Головна
  • У Запоріжжі взяли під варту чоловіків, яких підозрюють у збуті елітних сортів канабісу
17:49, 21 квітня 2023 р.

У Запоріжжі взяли під варту чоловіків, яких підозрюють у збуті елітних сортів канабісу

У Запоріжжі взяли під варту чоловіків, яких підозрюють у збуті елітних сортів канабісу

Мешканців Запоріжжя підозрюють у налагодженні схему продажу наркотичних речовин по всій Україні.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію

Поліція провела обшуки у фігурантів справи про незаконне розповсюдження наркотиків. У їхніх оселях виявили 1,5 кг елітних сортів канабісу. Організував збут наркотиків 37-річний чоловік, який вже мав проблеми з законом. До протизаконного бізнесу він долучив 41-річного і 49-річного знайомих. Зловмисники адміністрували канали в Telegram, на які приходили замовлення. Наркотики розфасовувалися за місцем проживання фігурантів справи і надсилалися через служби експрес-доставки. 

Організатора злочинної схеми затримали біля поштового відділення під час спроби відправити чергову партію наркотиків. У нього вилучили 38 пакетів з наркотичною речовиною 

За оцінками поліції, щомісячно збувалося від 3 до 5 кг наркотичних речовин і отримували прибуток від 900 тис до 1,5 млн гривень. 

37-річного і 41-річного підозрюваних затримали. Фігурантам справи інкримінують ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Зловмисникам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше 061 повідомляв, що запорізька поліція працюватиме у посиленному режимі під час поминальних днів. Людей закликають утриматися від відвідин кладовищ.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наркотики #збут #Запоріжжя #обшуки #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...