• Головна
  • В Запоріжжі завершують «консервацію» багатоповерхівки, в яку влучила російська ракета, - ФОТОРЕПОРТАЖ
20:07, 19 квітня 2023 р.

В Запоріжжі завершують «консервацію» багатоповерхівки, в яку влучила російська ракета, - ФОТОРЕПОРТАЖ

В Запоріжжі завершують «консервацію» багатоповерхівки, в яку влучила російська ракета, - ФОТОРЕПОРТАЖ

В Запоріжжі комунальники завершують роботи з «консервації» чотириповерхового житлового будинку по вул.Сталеварів, в який 6 жовтня минулого року поцілила російська ракета.

Як проходить «консервація» багатоповерхівки – далі в репортажі 061.

«Консервацію» будинку працівники КП «Запоріжремсервіс» розпочали 5 квітня. Будівельники вже звели дерев’яний каркас над пошкодженими конструкціями і накривають його плівкою.

- Ракета потрапила в торець будинку, тому треба зводити багаторівневу конструкцію. В цьому і складність «консервації» цього будинку, роботи займають більше часу. Захисна конструкція дозволить відвести воду, щоб будівля далі не руйнувалась. Раніше ми будували будинки, а тепер доводиться лазити по руїнах через цих «асвабадітєлєй» - кажуть будівельники, що працюють на об’єкті.

Роботи планують завершити до кінця тижня.

Це вже четверта багатоповерхівка, яку комунальники «консервують» у Запоріжжі. До цього захисний каркас звели в будинку на пр. Соборному та ще двох по вул. Незалежної України.

За інформацією системи закупівель «Прозоро», департамент з управління ЖКГ Запорізької міської ради за 3 мільйони гривень замовив проектні роботи для відновлення багатоповерхівки на вул. Сталеварів, 16. Розробкою проекту займається ПП «Алстеп». Проект має передбачити демонтаж 3-го під’їзду та відновлення несучих конструкцій 2-го під’їзду, заміну інженерних мереж, ремонт покрівлі, ремонт та утеплення фасаду, ремонт цоколю, ремонт вимощення, ремонт пошкоджених квартир та сходових клітин, заміну пошкоджених вікон та дверей у будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будинок #консервація #руйнування #Запоріжжя #Сталеварів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...