• Головна
  • Комбіновані парові автоклави – завжди бездоганні результати стерилізації
Новини компаній
10:00, 19 квітня 2023 р.

Комбіновані парові автоклави – завжди бездоганні результати стерилізації

Новини компаній

Дезінфекція – обов'язкова процедура у будь-якій медичній галузі. Спеціальної обробки потребують багаторазові вироби з металів і термічно стійкої гуми. Серед різноманітності стерилізаторів із різними принципами впливу особливою затребуваністю користуються комбіновані автоклави. Така популярність обумовлена високою ефективністю знезараження, універсальністю застосування, іншими численними перевагами.

Перейшовши за посиланням, стерилізатор паровий комбінований можна придбати за привабливими цінами в інтернет-магазині «Реанімед». Продукція, представлена на сайті, сертифікована, відповідає всім необхідним санітарним нормам та вимогам.

Корисні функції парових автоклавів

Стерилізатор паровий комбінований відмінно підходить для обробки інструментів та пристроїв, що безпосередньо контактують з кров'ю та іншими біологічними матеріалами. Методика заснована на використанні пари, що подається під високим тиском. Такий вид дезінфекції гарантує якісне знезараження, 100% очищення поверхонь від бактерій та мікробів. На сайті представлені апарати з різною місткістю камери, кількістю лотків та продуктивністю. Особливою популярністю користуються моделі місткістю від 15 літрів.

Більшість приладів виконує повний цикл, що включає підготовку, стерилізацію, охолодження та сушіння виробів. Такий агрегат не потребує якогось особливого догляду, купівлі дорогих витратних матеріалів.

Автоклав комбінований має і багато інших корисних опцій. Серед них:

  • гарна місткість;

  • можливість аварійного відключення пристрою під час перегріву;

  • висока ефективність;

  • герметичність.

Більше, ніж просто інструменти для стерилізації

Існують моделі як з вертикальним, так і з горизонтальним завантаженням. Апарати першого типу мають досить просту конструкцію, не можуть похвалитися величезною кількістю функцій та зручністю. Варіанти з горизонтальним завантаженням універсальніші, випускаються в широкому асортименті, в будь-яких розмірах.

Залежно від кількості дверей, розрізняють прохідні та непрохідні прилади. Перший різновид передбачає наявність одночасно двох відсіків, кожен з яких призначений виключно для завантаження або розвантаження матеріалів. Такі агрегати досить великі, зазвичай вбудовуються в стінах, між чистими та брудними приміщеннями. У непрохідних моделях всі процеси здійснюються через одну єдину дверцяту.

Можна купити комбінований автоклав, призначений для настільної або підлогової установки. Невеликі моделі можна розміщувати у будь-якому зручному місці та використовувати за потребою. Це чудові варіанти для лабораторій, косметичних та стоматологічних кабінетів. А ось для поліклінік із великим потоком пацієнтів знадобляться більш об'ємні стерилізатори.

За способом керування на Reanimed можна придбати автоматичні та напівавтоматичні моделі. У напівавтоматах режими роботи задаються вручну, в автоматичних приладах всі регулюються за допомогою вбудованих контролерів. Оператору необхідно заздалегідь вибрати найбільш підходящу програму з меню. Завдяки інтуїтивно простій панелі управління з такими завданнями запросто впорається навіть фахівець без попереднього досвіду роботи з подібним обладнанням.

Зазвичай, така інноваційна апаратура оснащена численними системами захисту. Спеціальні датчики контролюють якість, температуру, тиск води, концентрацію агента.

Для отримання більш детальної інформації щодо характеристик та умов придбання обладнання можна звертатися до консультантів Реанімед за вказаними номерами телефонів. Будь-які покупки в інтернет-центрі комплектації обов'язково будуть приємними та вдалими!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...