• Головна
  • У Запоріжжі оновили побутову техніку в модульному містечку
16:12, 11 квітня 2023 р.

У Запоріжжі оновили побутову техніку в модульному містечку

У Запоріжжі оновили побутову техніку в модульному містечку

В модульному містечку в Комунарському районі Запоріжжя почали оновлювати побутову техніку. Зокрема з’явилися нові водонагрівачі, холодильники, пральні машини та інша техніка.

Про це повідомили в пресслужбі міської ради, передає 061.

У модульному містечку нині отримали прихисток більше ніж триста вимушених переселенців. Самотні мешкають у модулях-гуртожитках, а родини — в модулях сімейного типу. Аби покращити умови проживання, міська влада, за підтримки міжнародних партнерів, оновлює побутову техніку у цьому шелтері.

«В модульному містечку проживають також і родини, які внаслідок обстрілу 22 березня залишилися без житла, тому кожному в їх кімнати була надана необхідна побутова техніка», - говорить директорка КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Вікторія Агєнтаєва.

Шелтер поповнився також індукційними плитами, мікрохвильовками, бойлерами на 200 літрів і новою сантехнікою. Фахівці кажуть, деяка техніка  давно потребувала заміни, оскільки вийшла з ладу. Під час оновлення враховували і потреби самих мешканців.

До цього часу, мешканці шелтеру зазначали про те, що вони за власні кошти були змушені купляти велику побутову техніку – холодильник, пральну машинку і бойлери, бо умови до проживання залишали бажати кращого.

У міськраді тактично замовчують, скільки саме одиниць побутової техніки закупили та замінили, проте раніше журналісти «Суспільного» дізнавалися про те, що КП «Запоріжремсервіс» встановили дві пральні машини, дві сушарки для білизни, замінили сантехніку, змішувачі на кухнях та в санвузлах. А перед тим відремонтували покриття підлоги площею понад 70 квадратних метрів.

Встановлення, доукомплектацію та ремонт здійснюють за рахунок місцевого бюджету співробітники комунальних служб.

Крім того, у Запоріжжі нову побутову техніку отримають ще 9 гуртожитків, де проживають вимушені переселенці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області планують побудувати модульні будинки для переселенців

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#модульне містечко #побутова техніка #холодильники #пральні машинки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...