• Головна
  • У Запорізькій області більше 23 тисяч родин залишаються без світла
10:48, 11 квітня 2023 р.

У Запорізькій області більше 23 тисяч родин залишаються без світла

У Запорізькій області більше 23 тисяч родин залишаються без світла

На сьогодні, 11 квітня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання залишаються 23 201 споживач у 67 населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомили в пресслужбі обленерго, передає 061.

Протягом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 882 домогосподарств на території обслуговування Оріхівського районного відділення, що були знеструмлені раніше через ворожі обстріли.

Вільнянський міжрайонний РЕМ та Запорізький РЕМ – без відключень. По Гуляйпільському районному відділенню, а також по Степногірській дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області сапери знешкодили снаряди від РСЗ та ворожі касетні елементи.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#світло #енергопостачання #знеструмлення #Оріхівські енергомережі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...