• Головна
  • У Запоріжжі скоротили тривалість комендантської години
12:47, 10 квітня 2023 р.

У Запоріжжі скоротили тривалість комендантської години

У Запоріжжі скоротили тривалість комендантської години

У Запорізькій обласній військовій адміністрації підписали наказ про зміну комендантської години на території Запоріжжя та області.

Про це повідомляє 061 з посиланням на відповідний наказ ЗОВА.

Так, комендантська година у Запоріжжі та Запорізькому районі тепер наступатиме з 00.00 до 05.00 години, а не 23. 00 до 05.00 години, як було раніше.

На іншій частині області, яка не знаходиться під окупацією, комендантська година триватиме з 23.00 до 05.00 години ранку.

В документі зазначено про те, що голови громад та відповідний департамент мають довести до населення цю інформацію. Незважаючи на те, що документ був підписаний ще 3 квітня, офіційних повідомлень а ні на сайті ЗОВА, а ні на сайті міськради не було опубліковано.

Також змінилися правила продажу алкоголю. Так, продаж пиво, слабоалкогольних та алкогольних напоїв дозволений в Запоріжжі та Запорізькому районі з 10:00 до 21:00. Заборона дія лише на продаж спиртного для військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Запоріжжі за вихідні енергетики відновили енергопостачання для майже 10 тисяч родин.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#комендантська година #скорочення #термін дії #військовий стан #зміни
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...