• Головна
  • В ЗОВА не виключають можливість ворожих атак на великодні свята
12:09, 6 квітня 2023 р.

В ЗОВА не виключають можливість ворожих атак на великодні свята

В ЗОВА не виключають можливість ворожих атак на великодні свята

В ЗОВА провели зустріч з представниками духовенства та поліції, на якій обговорили безпекові питання організації проведення великодніх богослужінь у запорізьких храмах.

Про це повідомили в прес-службі ЗОВА.

Голова ЗОВА Юрій Малашко не виключає можливість ворожих атак у святкові дні. Жителів регіону закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та уникати масових скупчень людей.

- Не варто сподіватися на затишшя у святкові дні, бо не виключається можливість ворожих атак. А тому головна щоденна задача кожного - безпека здоров'я і життя, своє власне і оточуючих людей, бо кожне життя безцінне. Не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях, провести Великодні свята в безпеці, по можливості без масових скупчень, - сказав під час зустрічі Юрій Малашко.

В ЗОВА зауважили, що в храмах необхідно зменшити кількість одночасного перебування людей, максимально використовувати можливості онлайн-формату святкування.

В поліції повідомили, що під час богослужінь, у разі повітряної тривоги, всі присутні мають спускатися у сховища при храмах, а у разі їх відсутності – пройти в найближче укриття.

Як раніше писав 061, у запорізьку лікарню №5 повернули зниклі печатки та установчі документи

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Великдень #ЗОВА #богослужіння
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...