• Головна
  • Під Бахмутом загинув відомий запорізький активіст Денис Ясинський
18:29, 3 квітня 2023 р.

Під Бахмутом загинув відомий запорізький активіст Денис Ясинський

31 березня під час виконання бойового завдання під Бахмутом від уламкового ураження загинув запорізький активіст Денис Ясинський, що мав позивний «Вікінг».

Про це повідомив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Денис був активним учасником Революції Гідності, керівником Запорізького обласного осередку "Сокіл", а пізніше і Запорізької міської організації ВО "Свобода". Він був частим героєм репортажів 061 з акцій щодо вшанування пам’яті Героїв Крут, Небесної Сотні, Дня народження Степана Бандери.

Під Бахмутом загинув відомий запорізький активіст Денис Ясинський, фото-1

Денис – ветеран АТО, у 2016-2019 захищав Україну у лавах 55-ї бригади Збройних сил. Як повідомив Костнтин Денисов, Ясинський у 2021 році виграв грант на відкриття "ветеранського" бізнесу - студії аерофотовідеозйомки.

Після початку повномасштабного вторгнення приєднався до ТрО, а в 2023 році став на службу у Головному управлінні розвідки Міноборони. Ясинський нагороджений відзнакою "За сприяння Збройним Силам України" за "Участь в АТО".

- Щоб описати, яким він був, не вистачить слів. Тому що не можна знайти більш принципової, доброї і вірної Ідеї Нації людини. Для всіх нас це непоправна втрата та рана, яка ніколи не загоїться, - згадують про Дениса у ВГО «Сокіл».

Картка для фінансової підтримки родини Дениса: 4149 4993 9282 4882 Ясинська Людмила.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загибель #активіст #Денис Ясинський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...