• Головна
  • Де купити якісні рідини для pod-системи в Україні?
Новини компаній
11:00, 29 березня 2023 р.

Де купити якісні рідини для pod-системи в Україні?

Новини компаній

Жижа для пода salt для паріння – спеціальна речовина, яка використовується для заправки в електронні сигарети. Створюється на основі сольового нікотину. Це нова технологія, яка з'явилася нещодавно і підходить виключно для малопотужних подів.

Сольовий нікотин створюється на основі звичайного органічного шляхом додавання спеціальних кислот. Сольовий нікотин має низький рівень Ph, за рахунок чого відбувається швидке насичення організму. Сучасні вейпшопи пропонують різні обсяги та міцність сольового нікотину. Наприклад, ви можете купить солевую жижу. Це середній об'єм та мінімальна міцність.

Де купити якісні рідини для pod-системи в Україні?, фото-1

Плюси рідин на сольовому нікотині

Рідина на сольовому нікотині має масу шанувальників, оскільки вважається більш насиченою, але париться легко. Ця рідина має ряд плюсів, які варто враховувати:

  • Майже повністю відсутній тротхіт. Удар горлом мінімальний. Це пояснюється невисоким рівнем PH, який максимально схожий на кислотність людського організму, тому пара не дратує горло.
  • Відсутні сторонні смаки та запахи. У складі сольового нікотину немає додаткових хімічних речовин, рідина без віддушки.
  • Чудово підходить, щоб перейти з куріння звичайних сигарет на паріння вейпу.

Сольові рідини ідеально підходять для малопотужних pod-систем (JUUL, elf bar, logic). Будь-яка сольова рідина створюється на основі з гліцерину та пропіленгліколю. Ідеальним вважається співвідношення 50/50.

Де замовити сольову рідину?

Зараз замовлення сольових рідин для вейпу не є особливою проблемою. Наприклад, будь-які рідини для електронних сигарет можна замовити в інтернет-магазині Vaper`s Lab. Тут великий вибір готових рідин та компонентів до них. Детальніша інформація доступна купить жижу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин Vaper`s Lab #рідина для pod-системи #рідина на сольовому нікотині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...