• Головна
  • Креативне Агенство Rocketmen в National Creative Contests
Новини компаній
11:15, 24 березня 2023 р.

Креативне Агенство Rocketmen в National Creative Contests

Новини компаній
Креативне Агенство Rocketmen в National Creative Contests , фото-1

Агентство Rocketmen взяла участь у National Creative Contest - національному конкурсі, відкритому для всіх українських учасників креативного ринку, за участю як професіоналів, так і молодих творців.

Метою конкурсу є виявлення найцікавіших та найяскравіших ідей, відзначення найкреативніших робіт та познайомлення широкої публіки з найкращими зразками сучасної творчості різних напрямків.

Членами журі цього року були члени Клубу арт-директорів України ADC*UA.

Ми вибрали бриф "Світ проти дії агресора" та запропонували глядачам конкурсу приєднатися до нас у роллі судді під час цієї повномасштабної війни.

Фраза "Не судіть, щоб вас не судили; бо яким судом судитимете, таким же засудять і вас, і якою мірою мірятимете, такою відміряють і вам" з Євангелія від Матвія яка закладає в культурну ДНК колись християнських націй, ідею про те, що "не всьо так однозначно" і "треба домовлятись". - була нашою відправною точкою

Нашою метою є змінити світ навколо нас, звертаючись до двох аудиторій: тих, хто палко підтримує Україну та засуджує війну, та тих, хто не може відкрито засудити агресію через свої соціальні та моральні переконання.

Ми кажемо вам сьогодні, що час почати засуджувати все, що відбувається в нашій країні! Ми не пропонуємо вам стати суддями, але ми пропонуємо всім стати "осуджувачами" (judgers) та "дозволити собі судити тих, хто заслуговує". Ми просимо заперечити біблійні істини "Не суди, да не судим будеш" .Оскільки настав час, коли від засудження залежить виживання нашої країни.

Давайте об'єднаємося і зробимо все можливе, щоб Україна знову стала єдиною та мирною країною. Ми не можемо просто спостерігати збоку за всіма трагедіями та кровопролитними подіями, що відбуваються навколо нас. Ми повинні осудити їх та рухатися вперед до яскравого та процвітаючого майбутнього.

Хай кожен з нас стане лідером у своїй громаді та приверне увагу до важливих проблем нашого суспільства. Хай кожен з нас стане "осудником" та приєднається до руху за мир, єдність та процвітання України.

Ми створили концепцію сайту, де ми хочемо показати справжніх винних конкретних злочинів. Ми не просто хочемо висловити своє невдоволення, ми даємо можливість кожному відвідувачу сайту стати свого роду суддею та винести справедливий вердикт. Там буде кнопка "Суддівство зараз" - це електронна петиція, яка дозволяє людям ознайомитися з доказами злочинів та висловити свою думку. Ми віримо, що тільки так можна досягти правосуддя та показати істинну правду про те, що відбувається. Наша мета - привернути увагу і підняти голоси за справедливість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...