• Головна
  • Запорізькі правоохоронці викрили лабораторію з виробництва психотропних речовин
14:13, 21 березня 2023 р.

Запорізькі правоохоронці викрили лабораторію з виробництва психотропних речовин

Запорізькі правоохоронці викрили лабораторію з виробництва психотропних речовин

Нарколабораторія виробляла і поставляла по Україні психтропну речовину “Альфа-PVP”. Щомісячний дохід від наркоторгівлі складав до 9 млн гривень. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну прокуратуру

Запорізькі правоохоронці разом співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України провели обшуки на незаконному виробництві психотропних речовин. Нарколабораторію облаштували на покинутій фермі під Нікополем. Замовлення на виробництво речовин отримували через інтернет-магазин і Telegram-канал. “Товар” доставлявся поштою до Запоріжжя, а також на інші території України. Щомісячних дохід складав від 6 млн до 9 млн гривень. 

Вилучено 35 літрів психотропа “Альфа-PVP”, 30 літрів наркотичної речовини на завершальному етапі синтезу, близько 800 літрів прекурсорів, лабораторне обладнання, кошти, автівки і чорнові записи. Орієнтовна вартість виявлених наркотичних речовин складає близько 30 млн гривень.   

Двох з трьох фігурантів справи затримано і оголошено підозру у незаконному виробництві та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 ККУ).

Раніше 061 повідомляв, що “очільника” окупаційної адміністрації Бердянська заочно засудили до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#нарколабораторія #обшуки #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...