• Головна
  • Видавництво «Ранок» бере участь у конкурсі підручників для 6 класу НУШ!
Новини компаній
15:00, 20 березня 2023 р.

Видавництво «Ранок» бере участь у конкурсі підручників для 6 класу НУШ!

Новини компаній
Видавництво «Ранок» бере участь у конкурсі підручників для 6 класу НУШ!, фото-1

Ми раді повідомити, що підготовлені підручники для 6 класу закладів загальної середньої освіти отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН України від 08.03.2023 № 254) та беруть участь у конкурсному відборі підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023–2024 роках (5–6 клас). Ознайомитися з ними можна за посиланням https://i-ranok.weblium.site.

Кожний підручник має інтерактивний та методичний супровід, який допоможе вчительству зробити свою роботу ефективнішою. Це електронний додаток до підручника на інтерактивній платформі IZZІ, спільноти в соціальній мережі Facebook і у Viber, щотижневий супровід у вигляді майстер-класів і вебінарів, консультацій на актуальні теми.

Попри прагнення ворога знищити нашу державність, Україна впевнено йде до перемоги. Ми надійно тримаємо освітній фронт, навчаємо, навчаємося й не зупиняємося в прагнення виховати покоління розумних і талановитих українців. Ми обираємо незалежність і розвиток, продовжуємо працювати, щоб втілити всі засади НУШ у 6 класі.

Будемо раді поспілкуватися з вчителями та вчительками на наших вебінарах і майстер-класах за новими підручниками. Сподіваємося, що надана інформація стала для вас корисною та просимо поширити її серед ваших колег і колежанок.

Разом переможемо!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...