• Головна
  • У Запоріжжі погодили реструктуризацію кредитного боргу в 45 мільйонів гривень для КП «Запоріжелектротранс»
19:38, 17 березня 2023 р.

У Запоріжжі погодили реструктуризацію кредитного боргу в 45 мільйонів гривень для КП «Запоріжелектротранс»

У Запоріжжі погодили реструктуризацію кредитного боргу в 45 мільйонів гривень для КП «Запоріжелектротранс»

Запорізькі депутати погодили реструктуризацію кредитної заборгованості для комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»

Про це стало відомо під час проведення сімнадцятої сесії Запорізької міської ради, передає 061.

Відомо, що ще в 2020 році було прийнято рішення про отримання позики обсягом до 45 мільйонів гривень для КП «Запоріжелектротранс» строком на три роки. Кошти виділялись на оновлення парку електротранспорту, проведення реконструкції частини території тролейбусного парку по вул.Складській,13 і будівництво контактної мережі тролейбусу в Дніпровському районі міста.

Під заставу віддали адміністративний корпус депо на вулиці Шкільній, комплекс будівель в місті Бердянську, а також ряд автобусів та тролейбусів в тому числі з числа тих, що були закуплені в лізинг.

Тепер же у міськраді підготували рішення, яким продовжили до 19.01.2026 строк дії генеральної угоди по кредиту року між АТ «МОТОР-БАНК» та КП «Запоріжелектротранс» та на реструктуризацію кредитної заборгованості. Погашення кредиту має здійснюватися згідно з графіком, починаючи з березня 2024 року до кінця строку дії договору. Нараховані відсотки з початку року до дати підписання додаткової угоди «Запоріжелектротранс» все ж має сплатити в строк до 15 квітня 2023 року.

В документі також зазначено про те, що міськрала надає дозвіл «Запоріжелектротранс» на здійснення щомісячної компенсації по сплаті АТ «МОТОР-БАНК» страхових платежів по страхуванню заставного майна за рахунок банку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у змінах до бюджету внесли фінансову підтримку «Запоріжелектротранс» на 50 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запоріжелектротранс #транспорт #кредит #банк #реструктуризація боргу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...