• Головна
  • Наближаючи Перемогу: історія запорізької компанії, що перетворилась на маленьку "армію"
Партнерський матеріал
09:00, 17 березня 2023 р.

Наближаючи Перемогу: історія запорізької компанії, що перетворилась на маленьку "армію"

Партнерський матеріал

Більше року тому росія розпочала повномасштабне вторгнення та війну в Україні. І з цього моменту, український бізнес опинився перед вибором: рятувати себе чи вкладати максимум ресурсів, сил і досвіду в порятунок країни та майбутню перемогу. Компанія «Добра Хата» - запорізький виробник круп, олії, цукру, борошна, консервації - з першого дня війни включилася у волонтерську та благодійну роботу і перетворилася на маленьку "армію", цілісний організм, який працює заради забезпечення жителів міста та області продуктами першої необхідності.

Ще до війни компанія активно допомагала людям похилого віку, ветеранам та тим, хто опинився у скрутному становищі, продуктами харчування, опікувала інтернат. З початком бойових дій, допомога стала більшою. Це і збори на дрони та тепловізори, забезпечення воїнів продуктами харчування через волонтерів та спеціалізовані фонди, передача теплого одягу та ковдр, співпраця з громадськими організаціями, навіть дітки співробітників як можуть допомагають піднімати бойовий дух наших захисників та малюють свої шедеври. Окрім цього, компанія щомісяця збирає та розвозить продуктові набори для вимушених переселенців, підтримує літніх людей-членів ГО «Захист прав дітей війни та ветеранів праці».

«Зараз ми як ніколи маємо докласти всіх зусиль для того, щоб в нас було майбутнє. Кожен з нас впевнений, що добро не наука, а дія, і це  стимулює нас працювати ще завзятіше, аби була можливість надавати благодійну допомогу та всіма силами наближати Перемогу», - зазначила директор ТК "Добра Хата" Олена Петракова.

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/dobrahata1993

https://www.instagram.com/dobrahata1993/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ТК "Добра Хата"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...