• Головна
  • Запоріжжя отримало субвенцію на сферу освіти на суму більше мільярда гривень
19:30, 2 березня 2023 р.

Запоріжжя отримало субвенцію на сферу освіти на суму більше мільярда гривень

Запоріжжя отримало субвенцію на сферу освіти на суму більше мільярда гривень

Запоріжжя отримало освітню субвенцію на суму більше мільярда гривень. Також з області надали субвенцію на поховання військовослужбовців, що не є мешканцями міста Запоріжжя

Про це стало відомо під час засіданняпостійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин, передає 061.

В департаменті фінансової та бюджетної політики міськради повідомили, що в міськраді закладають також на цей рік 5,7 мільйона гривень на поховання військовослужбовців –запоріжців.

Також розподіляють 16,4 мільйони гривень залишків коштів на сферу охорони здоров’я та 1,7 мільйона гривень – на молодіжне кредитування.

«З великих видатків ми передбачаємо виплати матеріальної допомоги постраждалим особам внаслідок ракетних ударів – 57,6 мільйонів гривень і 40 мільйонів – на погашення кредиторської заборгованості. Для проектування 6 будинків, що мають значні руйнування закладаємо майже 26 мільйонів гривень. Ми розподіляємо половину залишків коштів», - прокоментували у департаменті фінансів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у міськраді пропонують надати більше 6 мільйонів гривень фінансової допомоги для КП «ЗМІА» та «УКБ»

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#субвенція #гроші #освіта #охорона здоров'я #поховання #виплати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...