• Головна
  • У Запоріжжі пропонують ліквідувати комунальне підприємство «Інститут розвитку міста»
12:00, 2 березня 2023 р.

У Запоріжжі пропонують ліквідувати комунальне підприємство «Інститут розвитку міста»

У Запоріжжі пропонують ліквідувати комунальне підприємство «Інститут розвитку міста»

Депутатам міськради пропонують реорганізувати комунальне підприємство «Інститут розвитку міста Запоріжжя» в комунальну установу через те, що як підприємство Інститут не здатен наразі заробляти кошти.

Про це стало відомо під час засіданняпостійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин, передає 061.

Комунальна установа «Інститут розвитку міста Запоріжжя» буде правонаступником усіх майнових і немайнових прав та обов’язків КП.

«Ми змінюємо організаційно-правову форму. Ми тепер маємо стати неприбутковою установою і зможемо залучати позабюджетні кошти саме на власний рахунок. Ми будемо повністю фінансуватися з місцевого бюджету без статусу підприємства. Ми не будемо окремо сплачувати податки, здійснювати платні послуги. У нас зараз забирають торгівлю. Наприклад, в минулому році ми видавали дозвільні документи на ярмаркову діяльність, а тепер ця функція переходить до нового департаменту муніципальних послуг», - повідомила начальниця Інституту розвитку міста Вікторія Агентаєва.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у міськраді пропонують надати більше 6 мільйонів гривень фінансової допомоги для КП «ЗМІА» та «УКБ».

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інститут розвитку міста #прибуток #комунальне підприємство #комунальна установа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...