• Головна
  • Бій Усика та «Шахтар» у Лізі Європи: букмекери оцінили шанси українських спортсменів
Новини компаній
09:55, 2 березня 2023 р.

Бій Усика та «Шахтар» у Лізі Європи: букмекери оцінили шанси українських спортсменів

Новини компаній

Актуальний рейтинг букмекерів дозволяє вивчити прогнози та очікування експертів від спортивних подій за участю українських спортсменів та команд.

Чи вийде «Шахтар» до чвертьфіналу Ліги Європи?

Експерти, які сформували рейтинг букмекерських контор України від https://ukrfootball.ua/bookmaker/, скептично оцінювали шанси «Шахтаря» у матчах 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Ренна". Але у футболістів донецького клубу була своя думка з цього приводу. Після перемоги над суперником із Франції у Варшаві «гірники» здолали опонента у гостях за підсумками серії пенальті.

Жереб 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА звів «Шахтар» із представником Нідерландів. За путівку до чвертьфіналу другого за значимістю клубного європейського турніру «гірники» будуть сперечатися з «Фейєноордом».

На думку експертів, «Шахтар» виступає невеликим аутсайдером цієї пари. Ставки на прохід українського клубу до наступного туру оцінюються у 35% проти 65% на успіх голландського колективу.

Перша зустріч «Шахтаря» та «Фейєноорда» відбудеться 9 березня у Варшаві. Час початку поєдинку – 22:00 за київським часом.

Зазначимо, що донецька команда має приємні спогади про протистояння з «Фейєноордом». У 2017 році «Шахтар» двічі переміг голландську команду на груповому етапі Ліги чемпіонів.

Чи зможе Олександр Усік перемогти Тайсона Ф'юрі?

Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі ще офіційно не затверджено, але рейтинг букмекерських контор України вже приймає ставки на потенційний поєдинок між українцем та британцем.

На даний момент представники обох боксерів ведуть переговори про умови, дату та місце проведення бою. Зазначимо, що у своєму зверненні до суперника уродженець Криму заявив, що готовий боксувати з Ф'юрі без фінансового гонорару, тоді як команда Тайсона намагається організувати своєму підопічному рекордні преміальні за поєдинок проти українця.

Наразі експерти схиляються на думці, що фаворитом можливого бою вважається британець. Імовірність перемоги Тайсона Ф'юрі оцінюється у 60% проти 40% на користь успіху Олександра Усика.

Нагадаємо, що свої останні два бої Олександр Усик провів проти іншого британця – Ентоні Джошуа, якого українець двічі переміг за очками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...