• Головна
  • У Запоріжжі за тиждень поліція отримала 90 звернень про здійснення домашнього насильства
17:15, 14 лютого 2023 р.

У Запоріжжі за тиждень поліція отримала 90 звернень про здійснення домашнього насильства

У Запоріжжі за тиждень поліція отримала 90 звернень про здійснення домашнього насильства

Протягом тижня працівники сектору протидії домашньому насильству відреагували майже на 90 звернень мешканців міста, пов’язаних із домашнім насильством.

Про це розказали у Запорізькому районному управлінні поліції, передає 061.

За результатом проведеної перевірки було підтверджено 49 фактів домашнього насильства та відносно 30 правопорушників складені адміністративні матеріали за вчинення насильства у сім'ї.

З метою негайного припинення фактів домашнього насильства та недопущення їх повторності, працівниками поліції було винесено 43 термінових заборонних приписи, що забороняють кривдникам наближатись до постраждалих певний період часу

Разом з цим, під час реагування на факти домашнього насильства, поліцейські задокументовали 4 правопорушення за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. У зв’язку з цим накладено штрафів на загальну суму 3400 гривень.

Під час документування фактів домашнього насильства один з кривдників виявив злісну непокору законним вимогам працівника поліції, за що складені адміністративні матеріали за ст. 185 КУпАП, максимальна санкція передбачає адміністративний арешт до 15 діб.

Нагадаємо, домашнє насильство є адміністративним правопорушенням, а систематичне його вчинення – кримінальним злочином.Повідомити поліцейським про його вчинення та отримати допомогу громадяни можуть у будь-який час доби безкоштовно з мобільного та стаціонарного телефону за номером «102».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі чоловік побив та порізав ножем свою матір.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#домашнє насильство #поліція #кривдники #постраждалі #допомога #населення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...