• Головна
  • Ветеран запустив ресторан із пивоварнею, забезпечивши роботою переселенців з Маріуполя (ВІДЕО)
Новини компаній
17:00, 14 лютого 2023 р.

Ветеран запустив ресторан із пивоварнею, забезпечивши роботою переселенців з Маріуполя (ВІДЕО)

Новини компаній
Ветеран запустив ресторан із пивоварнею, забезпечивши роботою переселенців з Маріуполя (ВІДЕО), фото-1

Ветеран російсько-української війни Андрій Сарвіра після служби запустив ресторан із пивоварнею. З початком вторгнення заклад колишнього десантника перетворився на волонтерський хаб, а сьогодні First Wave забезпечує роботою переселенців із Маріуполя.

Про це розповідає ШоТам.

Андрій Сарвіра у 2015 році пішов добровольцем до 81 окремої десантно-штурмової бригади. Чоловік виконував бойові завдання в районах Попасної та Водяного, а після демобілізації здійснив давню мрію – відкрив піцерію. Поступово заклад розширився та перетворився на повноцінний ресторан із власною пивоварнею.

З початком повномасштабного вторгнення проєкт ветерана перетворився на волонтерський хаб. Команда безкоштовно годувала переселенців, військових та всіх, хто опинився в біді.

Сьогодні ж Андрій наважився на відновлення роботи: аби підтримати економіку України та забезпечити робочими місцями переселенців.

«За минулий рік ресторан був і волонтерським хабом, і безкоштовною їдальнею. Нині ми знову запрошуємо гостей на квізи та смачне пиво, щоб підтримати економіку держави та надати робочі місця. Зараз цю славну традицію продовжують переселенці з Маріуполя. Це люди, які намагаються побудувати нове життя», – ділиться засновник First Wave Андрій Сарвіра.

Повернути івентпаб до життя Андрієві допомагає Український ветеранський фонд.

«Завдяки гранту «ВАРТО» ми вже придбали сцену, музичне обладнання та інше. І плануємо найближчим часом докупити обладнання на кухню. Звичайно, раджу всім ветеранам також звертатися і пробуватися в різних грантах, зокрема і у «ВАРТО». Я знаю багатьох людей, у яких це вийшло. Вони розвивають свій бізнес завдяки цим грошам, тому спробувати, звичайно, потрібно», – запевняє Андрій Сарвіра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...