• Головна
  • ДБР затримало зрадника-експоліцейського з Бердянська, який переховувався на Черкащині
12:45, 10 лютого 2023 р.

ДБР затримало зрадника-експоліцейського з Бердянська, який переховувався на Черкащині

ДБР затримало зрадника-експоліцейського з Бердянська, який переховувався на Черкащині

Колишній поліцейський з приходом до Бердянська окупаційних військ рф добровільно пішов з ними на співпрацю. Потім він виїхав з окупованої території і переховувався на Черкащині, де його затримали правоохоронці.

Про це повідомили в прес-службі ДБР.

Чоловік здавав загарбникам інформацію про своїх колишніх колег, проводив у них обшуки, вилучав зброю. Також він віддав окупантам службовий транспорт та агітував місцевих жителів допомагати окупаційній адміністрації.

В прокуратурі Запорізької області повідомили, що зрадник служив в одному зі структурних підрозділів Бердянського районного управління поліції, а при окупантах вступив до лав так званої «народной милиции м. Бердянска».

Він потайки прибув на підконтрольну територію України та зупинився в одному з сіл на Черкащині, де його і затримали. Під час обшуків в будинку виявили оголошені окупантами орієнтування на розшук громадян України, пам’ятка «Як стати громадянином рф», дозвіл на безперешкодний проїзд всіма блок-постами загарбників у Запорізькій області, роздруковані мапи з позначенням локацій на підконтрольній Україні території.

Наразі йому оголошено про підозру у державній зради (ч. 2 ст. 111 КК України), вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Буде також досліджуватись версія щодо диверсійної діяльності зрадника.

Як раніше писав 061, Ворог атакував Запоріжжя дронами-камікадзе та ракетами С-300 - розпочато провадження

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДБР #затримання #зрадник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...