• Головна
  • У Запорізькій області внаслідок обстрілів травмовано двоє людей, - поліція
15:10, 30 січня 2023 р.

У Запорізькій області внаслідок обстрілів травмовано двоє людей, - поліція

У Запорізькій області внаслідок обстрілів травмовано двоє людей, - поліція

Вихідними російські окупанти 116 разів обстріляли три райони Запорізької області. Травмовано двох мешканців Пологівського району.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласне управління Нацполіції

В Оріхові ворожий снаряд влучив у будинок, що призвело до вибуху газового балону. З опіками шпиталізовано 55-річного власника оселі. У селі Мала Токмачка під час обстрілу отримав поранення 59-річний чоловік. У постраждалого діагностували поранення голови і нижніх кінцівок.

Вихідними поліція зафіксувала 116 ворожих обстрілів у Пологівському, Василівському і Запорізькому районах. Руйнувань зазнали 32 об’єкти цивільної інфраструктури. Влучання задокументували в Юрківці, Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новоандріївці, Новоданилівці, Чарівному, Червоному, Ольгівському, Малинівці, Білогір’ї, Малій Токмачці, Лугівському, Темирівці, Степовому, Кам’янському, Плавнях, Малих Щербаках.

У Лук’янівському Василівського району під обстріл потрапило фермерське господарство. У Гуляйполе ворожі удари пошкодили 10 будинків місцевих мешканців. Деякі оселі зруйновано вщент.

Раніше 061 повідомляв, що окупанти використовують мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької області для пошуку проходів через мінні поля.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #обстріли #постраждалі #Оріхів #Пологівський район #поліція #Запорізька область
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...