• Головна
  • Чому варто купити квартиру в Одесі
Новини компаній
12:06, 1 січня 2023 р.

Чому варто купити квартиру в Одесі

Новини компаній

Мати власні апартаменти в Одесі, особливо біля узбережжя Чорного моря, мріє багато жителів нашої країни, позаздрити сусідству одеситів з прекрасними морськими пляжами, великою кількістю сонячних днів, які забезпечують корінним мешканцям міста купальний сезон майже з травня по жовтень. Купити квартиру в Одесі означає зберегти свої грошові ресурси від інфляції, вигідно інвестувавши їх у житлову нерухомість, яка здатна забезпечувати свого власника солідною сумою доходу. Судячи з інформації порталу obyava.ua, станом на початок 2023 року більшість оголошень про продаж житлової нерухомості в Одесі стосуються продажу однокімнатних квартир (43% від усіх оголошень).

Декілька переваг придбання житлової нерухомості в Одесі

Переважна більшість квартир (понад 70%), виставлених на продаж в Одесі на сайті OBYAVA.ua https://obyava.ua/ua/nedvizhimost/prodazha-kvartir/odessa, належить до вторинного ринку житлової нерухомості, що цілком зрозуміло з огляду на нинішню ситуацію в країні. Великою популярністю у покупців, за інформацією ріелторських агентств, користуються квартири розташовані неподалік моря або в передмісті Одеси, за умови, що їх вартість не перевищує $30 тисяч. Попит на житлову нерухомість преміум-або еліт-класу незначний.

Прибуток від вкладення коштів у житлову нерухомість відрізняється завидною стабільністю, незважаючи на інфляцію чи інші коливання на валютному чи фінансовому ринку. Це повною мірою стосується придбання квартири в Одесі, оскільки:

  • Північна Пальміра, як іноді називають Одесу, продовжує залишатися одним із найбільш розвиваються та перспективних центрів українського туризму;

  • власники житлової нерухомості можуть вигідно здавати її в оренду не тільки в період купального сезону, а й протягом цілого року;

  •  на сайті OBYAVA.ua міститься безліч пропозицій з продажу квартир різноманітної вартості та різного типу – від елітних варіантів до малогабаритних «сталинок».

Обираємо квартири в Одесі

Сайт OBYAVA.ua містить сотні оголошень про продаж квартир у всіх районах Одеси, у тому числі розташованих на території Малиновського, Суворовського, Приморського та Київського районів. Комфортабельну житлову нерухомість у цих мікрорайонах можна придбати порівняно недорого.

Єдиним мінусом придбання житла в Малинівському районі є відсутність прямого виходу до морського узбережжя, при цьому в районі розташовано багато об'єктів соціокультурного побуту та умови проживання дуже комфортні.

У Суворовському районі відсутні великі промислові підприємства, що позитивно впливає на екологічну обстановку. Однокімнатну квартиру від забудовника тут можна придбати за 20-25 тисяч доларів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...