• Головна
  • Ворог вдарив ракетою С-300 по центру Запоріжжя: пошкоджено 15 багатоповерхівок, - ФОТОРЕПОРТАЖ
12:30, 16 січня 2023 р.

Ворог вдарив ракетою С-300 по центру Запоріжжя: пошкоджено 15 багатоповерхівок, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Ворог вдарив ракетою С-300 по центру Запоріжжя: пошкоджено 15 багатоповерхівок, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні вночі ворог знову атакував Запоріжжя, влучивши в багатоквартирні житлові будинки у Вознесенівському районі міста. Внаслідок атаки руйнувань зазнали 15 будинків, також пошкоджені припарковані поруч з будівлями автівки.

Як виглядає місце події – далі на 061.

- В черговий раз переконуємось, що росія- країна терорист, тому що вона гатить по житловим будинкам. Сьогодні внаслідок цього прильоту постраждали вже більше 15 будинків. Один будинок дуже зруйнований, - розповів секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Біля постраждалих будинків працюють рятувальні та комунальні служби, працівники яких розбирають завали, прибирають розбите скло, закривають плитами OSB-плитами вікна. В будинках є світло, газ, вода, опалення. В найбільш постраждалій п'ятиповерхівці пошкоджено систему опалення, фахівці працюють над відновленням теплопостачання.

- Людям, які постраждали, ми надаємо допомогу: розгорнули в дитячому садочку місця для прийому і розгорнули також ТІЦ (територіально-інформаційний центр – ред.), який знаходиться біля будинків, там теж люди знаходяться. Також працюють два комунальних автобуси, в одному з них знаходяться запаси харчування, в іншому знаходиться кава, чай. Там працює генератор, люди туди можуть зайти, попити. Також працюють палатки інформаційної допомоги міської ради, - додав Куртєв.

Міська влада повідомила про трьох постраждалих від нічної атаки. Але за уточненою інформацією заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенкf, постраждали п’ятеро людей, з них двоє дітей 9 і 15 років. У постраждалих травми від уламків і скла.

В Офісі президента зазначили, що ворог здійснив атаку на житлову будинки ракетою С-300.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запоріжжя #С-300 #руйнування #будинок #ракета #атака
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...