• Головна
  • Призначено нового керівника "Запоріжсталі": що про нього відомо
14:39, 3 січня 2023 р.

Призначено нового керівника "Запоріжсталі": що про нього відомо

Виконуючим обов’язки генерального директора «Запоріжсталі» Групи Метінвест призначено Романа Слободянюка.

Повідомляє 061 з посиланням на прес-службу заводу. 

Відомо, що Олександр Мироненко, який дотепер за сумісництвом очолював «Запоріжсталь», продовжить роботу в якості операційного директора Компанії.

Новий очільник металургійного підприємства уродженець Запоріжжя. Народився у 1989 році. Закінчив Запорізький державний технічний університет за спеціалізацією «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод».

З 2012 року працює на комбінаті «Запоріжсталь». Зазначається, що він працював на робітничій спеціальності у цеху гарячої прокатки. Наступним кроком стала робота у відділі безперервного вдосконалення в якості менеджера. Вже у 2013 році Роман Слободянюк очолював новостворений підрозділ комбінату – цех металовиробів, який під його керівництвом у короткі строки показав високу ефективність, підкріплену економічними показниками. 

У 2018 році Слободянюк призначений заступником директора з виробництва – начальником виробничого відділу комбінату «Запоріжсталь». У 2019 – 2022 роках працював в Операційній дирекції Групи Метінвест на посаді директора з виробництва.

Призначено нового керівника "Запоріжсталі": що про нього відомо , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запоріжсталь #директора
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...