• Головна
  • У Запорізькій області окупанти здійснили понад сотню обстрілів: є постраждалі і загиблий
13:36, 2 січня 2023 р.

У Запорізькій області окупанти здійснили понад сотню обстрілів: є постраждалі і загиблий

У Запорізькій області окупанти здійснили понад сотню обстрілів: є постраждалі і загиблий

За останні дві доби окупанти обстріляли Запоріжжя, а також населені пункти Пологівського і Василівського районів. Постраждали мирні мешканці.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію

Поліція задокументувала наслідки обстрілів цивільних об’єктів з ракетного комплексу “С-300”, ствольної і реактивної артилерії. Російські загарбники використовували касетні боєприпаси. Загалом впродовж двох діб у області зафіксовано понад сотню ворожих атак. Постраждали два десятки населених пунктів. Серед них Запоріжжя, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Білогір’я, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Полтавка, Дорожнянка, Темирівка, Червоне, Новоданилівка, Ольгівське, Чарівне, Малинівка, Степове, Кам’янське, Плавні, Малі Щербаки.

31 грудня окупанти нанесли два ракетних удари по Запоріжжю. Руйнувань зазнали будівлі приватного сектору у Заводському районі. Повністю знищено два будинки, ще десяток осель пошкоджено. Постраждали чотири людини. Також зафіксовано влучання по земельній ділянці у Шевченківському районі.

У Пологівському районі окупанти обстрілювали міста Оріхів і Гуляйполе, а також прилеглі до них населені пункти. До медзакладу шпиталізували чотирьох поранених мирних мешканців. Також смертельні поранення отримав 52-річний мешканець Оріхова. 

Раніше 061 повідомляв, що вночі над Запорізькою і Дніпропетровською областями збили безпілотники “Шахед” і крилату ракету.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #обстріли #постраждалі #Запоріжжя #Оріхів #поліція #Запорізька область
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...