• Головна
  • В Мелітополі вибухнуло авто колаборанта, який очолював райвідділ "поліції"
14:30, 23 грудня 2022 р.

В Мелітополі вибухнуло авто колаборанта, який очолював райвідділ "поліції"

Сьогодні, 23 грудня, в центрі Мелітополя стався вибух. Вибухнуло авто, яке належало так званому "керівнику" окупаційного відділку поліції. 

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

За його словами, в самому центрі Мелітополя, поблизу парку імені Горького була підірвана машина, яка була раніше захоплена у офіцера громада в одному з селищ у Мелітопольському районі. 

'На цій автівці, попредньо, пересувався колаборант, який співпрацював з ворогом. Відомо його ім’я та прізвище, але дочекаємося офіційного підтвердження. Він керував одним з підрозділів районного відділку поліції, який організували окупанти на території Мелітопольщини”, - каже він. 

Також мер додав, що в самому Мелітополі збільшилась кількість ворожих військ. Тиждень тому, в місто приїхала велика кількість кадировців, які їздять по місту на “Тиграх” оснащених кулеметами. 

"Сьогодні в місті масово проводиться накопичення ворожих військ і спостерігається ротація російських військ на території міста і району… . У них наростає паніка, але одразу зазначу: ніхто не біжить", - сказав Федоров.

Він також підтвердив інформацію, що ворог проводить тренування з евакуації населення. 

"В один день повністю евакуювали з селища Спаське селищну раду, в селищі Терпіння йде підготовка до евакуації селищної ради", - сказав він.

На центральних вулицях містах ворожа армія встановила бетонні огорожі ("зуби дракона"). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мелітополь #вибух #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...