• Головна
  • Грабіжники радіють блек-ауту. Як часто грабують квартири у Запоріжжі?
Новини компаній
15:00, 21 грудня 2022 р.

Грабіжники радіють блек-ауту. Як часто грабують квартири у Запоріжжі?

Новини компаній

З початком повномасштабної війни питання особистої та майнової безпеки стали особливо гострими для запоріжців та в цілому країни. Згідно з даними опитування дослідницької компанії Gradus Research - 8% українців, які залишились на місцях постійного проживання де йдуть бойові дії, не покидають домівки лише через страх мородерств.

Після оголошення воєнного стану українські правоохоронці почали працювати в посиленому режимі. Та в посиленому режимі працюють не лише правоохоронці, а й квартирні злодії. Велика частина громадян Запоріжжя перемістились по Україні або виїхала закордон через невелику відстань від зони бойових дій та обстріли. Залишаючи свої домівки, українці почали шукати методи забезпечити безпеку майна крізь відстань. Левову частину відповідальності за безпеку містян взяли на себе охоронні компанії.

За останні 9 місяців охоронна компанія Mine Guard отримала чимало звернень від громадян про мітки на дверях та підозрілих людей у під’їздах. За словами CEO Mine Guard Дубяги Ігора, офіційна статистика за повномасштабного період вторгнення каже про збільшення випадків шахрайств та грабежів і відповідну реакцію населення:

Грабіжники радіють блек-ауту. Як часто грабують квартири у Запоріжжі?, фото-1

“Люди, покидаючи свої домівки, стали все частіш звертатись за послугами встановлення пультової охорони на об’єкти нерухомості. По-перше через швидке встановлення системи, а по-друге - це дає можливість відеослідкування 24/7 за своїм майном за допомогою смартфона”.

Пультова охорона маєтків, квартир та домівок вважається одним з найнадійніших способів забезпечення безпеки житла. Нерухомість оснащується високоточними датчикам спостереження, які реагують навіть на найменший рух. Якщо буде помічено надмірну активність на об’єкті, що охороняється - за адресою негайно вирушить екіпаж екстреного реагування Mine Guard. При цьому власники також можуть спостерігати за своїм житлом цілодобово за відносно невисоку платню.

Багатьох запоріжчан, які вперше звертаються за послугами до Mine Guard, цікавить питання безпеки під час знеструмлення. Фахівці зазначають, що турбуватись містянам не потрібно:

“Клієнтське обладнання від Ajax працює в автономному режимі (без електропостачання) від 16 до 24 годин. За відсутності електрики більше ніж 5 хвилин, MINE GUARD переходить на автономну роботу від альтернативних джерел електрики тож може постійно реагувати на виклики клієнтів. Від початку війни, коли були сильні перебої з мобільною мережею, екіпаж MINE GUARD патрулював місто цілодобово. Цим самим убезпечивши всі об’єкти під своєю охороною”.

Ще одним гострим питанням стала можливість встановлення охоронної системи власникам квартир, які терміново виїхали з країни чи міста. Як убезпечити житло, якщо ти закордоном?

“Є гарна можливість встановлення оснащення через юридично довірену особу. Наша компанія вже встановлювала таким чином пультову охорону і цей процес не займає багато часу. Ми можемо підписати з клієнтом всі необхідні договори онлайн за допомогою додатку “Дія”, таким чином навіть приїздити до нас не потрібно”. Процес встановлення сигналізації забезпечується протягом 1-го дня, а підписання договору займає не більше 10 хвилин”.

Зручно й те, що встановити пультову систему охорони можна навіть на орендованій квартирі. У разі переїзду з одного місця в інше - інженери з легкістю демонтують та перенесуть обладнання на інший об’єкт.

Грабіжники радіють блек-ауту. Як часто грабують квартири у Запоріжжі?, фото-2

Згідно зі статистикою на «відкриття» дверей грабіжникові достатньо 2-3-х хвилин. Пультова охорона Mine Guard - це доступний та гарантований спосіб забезпечити своє житло від грабіжників, адже грати на вікнах та замки не проблема для мародерів. Технічне оснащення встановлюється на різних об’єктах та дозволяє віддалено їх контролювати. Вартість послуг: для гаражів – 250 грн/міс, квартир – 300 грн/міс. + обладнання, для котеджів — 450 грн/міс + обладнання, підприємств, торгових павільйонів — 450 грн/міс + тривожна кнопка. Детальніше за посиланням.

Зараз також діє акція на додаток екстреного виклику охорони. Ви можете безкоштовно скачати та встановити додаток Mine Guard та за нагальної потреби викликати охорону за своєю гео-локацією. Компанія надає безкоштовне користування протягом 2-х місяців. Акція скоро закінчиться, тому мерщій тестувати новинку!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Mine Guard #пультова охорона #сигналізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...