• Головна
  • В поліції повідомили подробиці вбивства біля багатоповерхівки в Запоріжжі
18:20, 19 грудня 2022 р.

В поліції повідомили подробиці вбивства біля багатоповерхівки в Запоріжжі

В поліції повідомили подробиці вбивства біля багатоповерхівки в Запоріжжі

Вночі 18 грудня біля під’їзду одного з багатоквартирних будинків Вознесенівського району вбили 48-річного чоловіка. У вбивстві підозрюється громадянин Сирії, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили в прес-службі облуправління поліції.

Повідомлення про вбивство надійшло до поліції 18 грудня о 3:30. За вказаною адресою прибули поліцейські, які виявили тіло чоловіка з різаною раною живота. Брат загиблого пояснив, що вночі у вікна їхньої квартири хтось почав кидати каміння. Обидва чоловіка вийшли на вулицю та помітили незнайомця. Один з братів повернувся в квартиру, щоб зателефонувати в поліцію. Коли він знову вийшов на подвір’я, то його брат лежав на землі з пораненням, а незнайомець зник. Поранений чоловік помер на місці події.

Брат повідомив правоохоронцям прикмети ймовірного вбивці. Менше ніж через годину патрульні поліцейські помітили чоловіка на вул.Гастелло. В його руках був ніж, він вів себе агресивно, але інспекторам вдалось затримати зловмисника.

Затриманий – 44-річний громадянин Сирії. Він запідозрив потрепілого в тому, що той оприлюднить фото його дитини, що суперечить релігійним переконанням. Це й стало мотивом злочину. За фактом вичнення умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Як раніше писав 061, у Запорізькій області через ворожі обстріли пошкодило багатоповерхівки і приватні будинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #вбивство #ніж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...