• Головна
  • На Запоріжжі п’яний водій намагався підкупити поліцейських: тепер йому загрожує до 4 років тюрми
17:33, 12 грудня 2022 р.

На Запоріжжі п’яний водій намагався підкупити поліцейських: тепер йому загрожує до 4 років тюрми

На Запоріжжі п’яний водій намагався підкупити поліцейських: тепер йому загрожує до 4 років тюрми

Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, керманич пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду.

Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Подія сталася 9 грудня близько 21:30 на блокпосту Запорізького району. Співробітники Мелітопольського управління поліції під час несення служби зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ 2108 під керуванням 49-річного чоловіка. Як виявилось, керманич мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Щоб уникнути відповідальності, чоловік запропонував правоохоронцям «легкі гроші», аби вони не виписували йому протокол. Ті неодноразово попередили чоловіка, що за такі дії він може понести кримінальну відповідальність. Проте це його не зупинило — порушник залишив в приміщенні пункту пропуску 400 гривень.

Усі його дії задокументувала слідчо-оперативна група. Купюри, залишені фігурантом, та відео з боді-камер поліцейських вилучені як речові докази.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за пропозицію неправомірної вигоди.

Також співробітники групи реагування патрульної поліції склали відносно водія адміністративний протокол за керування авто у стані сп’яніння. Результати огляду правопорушника з використанням спеціального технічного пристою показали 1,5 проміле алкоголю в крові. За керування напідпитку він сплатить штраф та буде на рік позбавлений права управління транспортними засобами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області чоловік на викраденому автомобілі наїхав на пішохода: він помер від травм під час госпіталізації.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#хабар #п'яний водій #гроші #блокпост #поліцейські
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...