• Головна
  • Племінниця Балицького, що керує медіа напрямком в окупаційній адміністрації, потрапила до реєстру зрадників
16:00, 5 грудня 2022 р.

Племінниця Балицького, що керує медіа напрямком в окупаційній адміністрації, потрапила до реєстру зрадників

Племінниця Балицького, що керує медіа напрямком в окупаційній адміністрації, потрапила до реєстру зрадників

За період повномасштабної війни росії проти України в Реєстр Держзрадників потрапило понад 1000 осіб. Для багатьох із них державна зрада стала сімейною справою.

Найбільше зрадників-родичів серед політиків. Про це повідомляється у відповідному реєстрі, складеному аналітиками "ЧЕСНО", передає 061.

Серед зрадників в Реєстрі є племінниця керівника окупаційної Запорізької військово-цивільної адміністрації екснардепа Євгена Балицького Євгенія Зайцева. Вона в окупаційній адміністрації Запоріжжя відповідає за медіанапрямок.

Саме вона 30 травня 2022 року постраждала від вибуху у Мелітополі.

Була зареєстрована фізособою-підприємцем, основний вид діяльності якого – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Власниця кав’ярень "Zaycev Сoffee".

У 2020 році балотувалася в депутати Мелітопольської міськради від партії "Опозиційний блок", не обрано.У 2018 році стала депутаткою Мелітопольської міськради від партії "Опозиційний блок" замість Олександра Крамаренка, який вибув. Вона балотувалася в депутати на виборах 2015 року від партії "Опозиційний блок", але на виборах обрана не була.

До 2018 року Євгенія Зайцева особливо не з’являлася у громадському житті Мелітополя, будучи юрисконсульткою "Мелітопольського заводу підшипників ковзання", який належить родині Балицьких.

При цьому син зрадника Євгена Балицького Олександр не підпадає під категорії Реєстру, але також потенційно є зрадником. У жовтні Олександр Балицький виїхав до Москви та за інформацією ЗМІ, планував воювати проти України в одному з батальйонів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Мелітополі гауляйтери "націоналізували" магазин квітів

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зрадники #Євгенія Зайцева #Євгеній Балицький. племінниця #депутатка #націоналізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...