• Головна
  • Митний брокер: як вибрати спеціаліста?
Новини компаній
09:00, 17 січня 2023 р.

Митний брокер: як вибрати спеціаліста?

Новини компаній

Якщо ви часто оформляєте вантаж на імпорт або експорт, напевно вже знаєте, як незначна помилка в оформленні призводить до суттєвих витрат і навіть затримок в отриманні чи відправленні.

Тоді постає питання, до кого звернутися за кваліфікованою допомогою. У цьому випадку може допомогти митний брокер. Фахівець або команда фахівців вирішують навіть спірні процеси оформлення в короткий термін.

Якщо ж вам необхідна детальна інформація, як насправді максимальнозаощадити кошти та отримати безкоштовну консультацію, читайте в цій покроковій інструкції митного брокера.

Компанія M-Group надає послуги митного оформлення. Багатий досвід та актуальні знання у митній сфері дозволяють знаходити оптимальні рішення.

У чому складність вибору митного брокера?

У цій сфері фахівців також багато, як і в будь-якій іншій. Ось тільки перевірити компетентність та професіоналізм не просто з першого разу. Особливо для тих, хто вперше зіткнувся із процесом митного оформлення.

Митний брокер: як вибрати спеціаліста?, фото-1

Щоб ви не припускалися помилок при виборі митного брокера, ми склали основні ознаки хорошого фахівця в даній сфері:

1. Досвід роботи. Брокери-початківці можуть не писати про свій досвід, так як це безумовно ключовий маркер професіоналізму співробітника. При виборі брокера сміливо ставте питання про стаж діяльності та конкретизуйте митний пост, на якому працює він найдовше.

2. Досвід оформлення конкретного виду вантажу. Якщо фахівець знає про складності розмитнення вашої категорії товару, то це плюс при виборі брокера. Адже є досить складні види, до яких пред'являються особливі вимоги.

3. Об'єктивне розуміння можливого збільшення вартості вантажу. Досвідчений митний брокер наперед зможе передбачити таку ситуацію та попередить клієнта. Так як собівартість та процедури оформлення вантажу може зрости в рази.

4. Перевірка товаросупровідної документації на етапі відправлення. Якщо вчасно звернутися до кваліфікованого фахівця за консультацією щодо товаросупровідних документів, можна скоротити час на розмитнення та запобігти можливим переплатам та відстроченням.

5. Ліцензія. Це обов'язкова умова провадження митно-брокерської діяльності. Без ліцензії компетентність та професіоналізм співробітника під великим питанням.

Чому варто звертатися до компанії M-Group?

Наша компанія є згуртованим колективом митних брокерів з досвідом від 5 до 20 років у проведенні угод на імпорт та експорт. За роки практики ми виявили багато причин затримок, переплат, проблем із оформленням.

Взагалі рекомендуємо ознайомитись з повною методичкою митного оформлення, подивитись правильність заповнення зовнішньоекономічних документів та отримати безкоштовну консультацію на цьому сайті

У своїй діяльності застосовуємо комплексний підхід з огляду на індивідуальний випадок клієнта. Розраховуємо кошторис мит, зборів заздалегідь, складаємо декларацію, підбираємо коди для товарів, вирішуємо складні питання на митниці.

 Для замовлення консультації ви можете зв'язатися з нами за телефоном, вказаним на сайті. Завжди підкажемо та допоможемо підібрати оптимальне рішення в конкретному випадку.

Джерело наданої інформації: https://tamognia-prosto.com.ua/

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60 багатоканальний

чи у нас в офісі:

м. Київ, вул. Григоренка 39б оф 40.

м. Львів, вул. Коперника 11, оф 17

м. Тернопіль, вул. Текстильна 28А, оф. 3

пункт пропуску Ягодин, с. Старовойтове, вул. Прикордонників

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...