• Головна
  • У Запоріжжі енергетикам вдалося подолати наслідки блекауту: вони відновили світло для 366 тисяч абонентів
09:40, 24 листопада 2022 р.

У Запоріжжі енергетикам вдалося подолати наслідки блекауту: вони відновили світло для 366 тисяч абонентів

У Запоріжжі енергетикам вдалося подолати наслідки блекауту: вони відновили світло для 366 тисяч абонентів

ПАТ «Запоріжжяобленерго» завершило роботи із ліквідації наслідків вчорашнього блекаута, спричиненого черговою атакою окупаційних військ рф на об’єкти української енергетичної інфраструктури.

Про це повідомили у пресслужбі Запоріжжяобленерго, передає 061.

Загалом енергетики відновили енергопостачання 366 000 родин та юридичних осіб-споживачів електроенергії Більша частина абонентів була заживлено ще до вечора, втім аварійно-відновлювальні роботи не припинялися й вночі. Станом на 07:00 вони завершені.

В Оріхівських електромережах цієї ночі через ворожі обстріли виникли нові пошкодження, було знеструмлено 1 448 домогосподарств. Більшу частину з них – 1 000 абонентів – до ранку вдалося заживити.

По Гуляйпільському районному відділенню, а також по Степногірській дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи вчора не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

Загалом станом на 07:00 24 листопада без енергопостачання залишаються 26 113 споживачів у 72 населених пунктах Запорізької області (за винятком Василівського, Михайлівського, Бердянського, Приморського, Мелітопольського, Якимівського, Веселівського, Токмацького, Кам’янсько-Дніпровського, Більмацького та Розівського районних відділень):

  • Гуляйпільські електромережі – 12 313 абонентів;
  • Оріхівські електромережі – 12 152 абоненти;
  • Степногірська дільниця (Запорізькі районні електромережі) – 1 648 абонентів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за повідомленням ПАТ "Запоріжобленерго", стан єдиної енергосистеми вимагає термінового зменшення обсягів споживання електроенергії.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#населення #світло #електромережа #блекаут #черги #гасіння
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...