• Головна
  • Сили оборони знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс С-300 в районі Полог
08:29, 23 листопада 2022 р.

Сили оборони знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс С-300 в районі Полог

Сили оборони знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс С-300 в районі Полог

В Запорізькій області Сили оборони продовжують знищувати ворожу техніку та живу силу противника, ворог укріплює оборонні рубежі.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ. 

За уточненою інформацією, 21 листопада у Запорізькій області підтверджено знищення ворожих зенітного ракетного комплексу С-300 та 5 одиниць військової техніки різного типу в районі населеного пункту Пологи. Окрім того, 40 військовослужбовців отримали поранення. Неподалік Веселого Запорізької області було знищено блокпост окупантів, 15 військовослужбовців отримали поранення різних ступенів тяжкості. У Мелітополі втрати противника склали до 30 осіб пораненими.

Спостерігається додаткове обладнання противником оборонних рубежів вздовж ділянки автошляху Каховка – Мелітополь, у Херсонській та Запорізькій областях.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог обороняється. Протягом минулої доби зафіксовано обстріли позицій Сил оборони та районів населених пунктів Вугледар, Пречистівка, Шахтарське, Велика Новосілка, Времівка, Новопіль на Донеччині та Зелений Гай, Дорожнянка, Темирівка, Полтавка, Червоне і Оріхів Запорізької області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Генштаб ЗСУ #ЗРК С-300
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...