• Головна
  • “Ви граєтесь з вогнем”: у МАГАТЕ відреагували на обстріли ЗАЕС
15:15, 20 листопада 2022 р.

“Ви граєтесь з вогнем”: у МАГАТЕ відреагували на обстріли ЗАЕС

“Ви граєтесь з вогнем”: у МАГАТЕ відреагували на обстріли ЗАЕС

У МАГАТЕ опублікували заяву щодо обстрілів ЗАЕС. Зафіксовано вибухи на території майданчика атомної станції, однак пошкодження не є критичними для ядерної безпеки. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на заяву гендиректора МАГАТЕ. 

Представники МАГАТЕ, які перебувають на території Запорізької АЕС повідомили, що ранком чули більше десятка вибухів. Від керівництва станції команда МАГАТЕ дізналася про те, що деякі будівлі і обладнання станції отримали пошкодження, однак жодне з них не було критичним для ядерної безпеки. 

“На майданчику цієї великої атомної електростанції сталися вибухи, що абсолютно неприпустимо. Хто б не стояв за цим, це має бути негайно припинено. Як я вже багато разів казав, ви граєтесь з вогнем!”, - зазначив гендиректор МАГАТЕ Рафаель Мар’яно  Гроссі.

Раніше “Енергоатом” опублікував заяву щодо провокаційного обстрілу ЗАЕС з боку російських окупантів. У компанії повідомили, що на майданчику станції сталося щонайменше 12 вибухів. Таким чином загарбники намагаються зірвати запуск роботи двох енергоблоків станції для потреб енергосистеми України.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МАГАТЕ #ЗАЕС #обстріл #заява
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...