• Головна
  • Обираємо велосипед для себе: все, що потрібно знати про трендові версії велосипедів
Новини компаній
12:21, 16 листопада 2022 р.

Обираємо велосипед для себе: все, що потрібно знати про трендові версії велосипедів

Новини компаній

На перший погляд, обрати велосипед можна дуже просто – чим він дорожчий, тим він кращий. а дешевший – гірше. І дійсно, ціна важлива. Особливо з огляду на вартість матеріалів, з яких виготовлено велосипед та відповідно, вплив якості матеріалів на надійність і міцність елементів. Проте насправді – це не найголовніший критерій придбання. Все набагато складніше. Саме про те, як обрати ідеальний велосипед для конкретного споживача ми зараз і поговоримо.

Купити велосипед на будь-який смак, за оптимальною ціною та все, що необхідно для велохобі, пропонує інтернет-магазин велосипедів «Велопланета». Тут є велосипеди від найкращих виробників – всесвітньовідомих та українських брендів:

  • Pride – якісний український постачальник;
  • австралійський виробник Apollo;
  • американський бренд Marin;
  • бренд з більше, ніж сторічною історією із США – Schwinn;
  • американсько-канадський виробник Cannondale.

Представлені тут велосипеди мають різний діаметр коліс, розмір рами та типи підвісок. Гравійні, шосейні та міські велосипеди, а ще велосипеди для подолання перешкод – гірські і BMX-байки – також є у асортименті та в актуальних пропозиціях.

Який велосипед і для кого обрати

Спробуємо коротко описати найголовніші вимоги та характерні особливості різних велосипедів. Обираючи конкретний різновид варто сфокусуватись саме на його властивостях. Це і буде оптимальною витратою грошей, часу та зусиль:

  • міські – ідеальні велосипеди для пересування по населеним пунктам та околицям міста. Тут є і великий багажник, і спеціальна конструкція, призначена для пересування по рівній дорозі. Підвіска розрахована на швидкий та середньої швидкості рух по міському шосе чи проспектам;
  • BMX-байки – це і розвага, і фізичний розвиток, і певні технічні навички. Адже управляти таким велосипедом достатньо складно. Крім того, він вимагає більше енергетичних витрат. Це саме той велосипед, який потрібен підліткам та вже дорослим, які турбуються про фізичну форму та люблять екстремальні види дозвілля;
  • гірські велосипеди – для тих, хто використовує велосипедний транспорт для туристичних та спортивних занять на місцині, де є постійні перешкоди. Водночас для використання в місті він теж підходить, хоча із застереженнями. Наприклад, сумку із речами тут складно розмістити, а підвіска розрахована на повільний рух із великими кутом;
  • шосейні – спортивні велосипеди для спортивних змагань та особистого тренування. Легкий і зручний, призначений для пересування без зайвої ваги і з максимальною увагою до швидкості.
  • гравійні – незвичайний гібрид спортивного і гірського велосипеда, адже поєднує в собі головні особливості комфортного для руху по нерівній площині гірського велобайку та швидкісного старту за допомогою шосейного велосипеда. Тому це ідеальний велосипед для тих, хто хоче підтримувати свою спортивну фору і водночас мати можливість вільно рухатись по незнайомій місцині і грунтовій дорозі;

І наостанок – популярні дитячі велосипеди. Вони надійні і прості в управлінні. Розраховані на зручне керування малюками та дітьми старшого віку. Такий транспорт допоможе здобути навички руху за допомогою чудового виду екотранспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...